Sairaanhoitaja 2-vuorotyö tai 3-vuorotyö, Validia, Validia Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule mukaan luomaan yhdessä elämäsi tarinaa. Haemme sairaanhoitajaa Validia kuntoutukseen Helsinkiin.

Uusi suunta uralle vammaistyöstä! Sairaanhoitajana työskentelet yksikössämme osana moniammatillista tiimiä tuoden oman ammattitaitosi osaksi arkeamme. Vammaistyö on monipuolista ja tuo vaihtelevuudellaan sopivasti haastetta työhön. Meillä pääset kehittämään omaa osaamistasi ja huolehdimme, että saat rauhassa perehtyä työtehtäviisi.

Meillä on tärkeää aito ihmisen kohtaaminen ja kuntouttava työote. Työnkuvaasi kuuluu päivittäisen perushoitotyön toteuttamisen lisäksi lääkehoito, postoperatiivinen hoitotyö sekä kädentaitoja vaativat työtehtävät, kuten haavanhoidot ja muut yleissairaanhoidolliset toimenpiteet ja mittaukset. Työssäsi pääset tukemaan vammautunutta asiakasta muuttuneessa elämäntilanteessa yhdessä moniammatillisen hoitotiimin kanssa, johon kuuluu hoitajia, lääkäreitä sekä terapeutteja. Sairaanhoitajana voit työskennellä meillä 2-vuorotyössä, 3-vuorotyössä tai tehdä pelkkää päivävuoroa.

Validia kuntoutuksen Synapsia-toimipisteessä on kaksi osastoa. HUS:in vaativan kuntoutuksen osasto, jossa hoidetaan subakuutteja selkäydinvammakuntoutujia sekä Validian kuntoutusosasto, jossa hoidetaan aivo- ja selkäydinvammakuntoutujia sekä muita neurologisia kuntoutujia. Kuntoutuskeskus Synapsia sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Taka-Töölössä vastapäätä Helsingin jäähallia. Tutustu alla olevasta linkistä toimintaamme tarkemmin.

Tarjoamme sinulle
- Perehdytyksen osaamisesi mukaan
- Ammattitaitoisen huumorilla höystetyn työyhteisön tuen
- Kilpailukykyisen palkkauksen työehtosopimuksen mukaan
- Mahdollisuuden palkan korottamiseen vastuun lisääntyessä, joka tapahtuu osaamisen ja näyttöjen kautta
- Alennuksia eri yhteistyökumppaneilta, työsuhdepolkupyörän sekä liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaedun
- Koulutusmahdollisuuksia ja työkykypainotteisen ja lakisääteistä laajemman työterveyshuollon vakituiselle henkilöstölle
- Vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen

Toivomme sinulta
- Aitoa kiinnostusta kuntoutustyötä kohtaan sekä kokemusta aivo- ja selkäydinvammakuntoutujista
- Tartuntalain mukaista rokotussuojaa (lisätietoja yhteyshenkilöltä)
- Sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkintoa sekä Valviran laillistusta
- Lääkelupia tai valmiutta suorittaa ne heti työsuhteen alussa
- Halua oppia uutta ja ottaa vastuuta

Hae osaksi kuntoutuksen tiimiä jo tänään! Huomioithan, että käsittelemme vain hakulomakkeen kautta tulleet hakemukset. Haastattelemme hakijoita myös hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa hoitotyön palvelupäällikkö Marika Mehtonen, puh. 044 465 0542 tai sähköpostitse marika.mehtonen@validia.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.validia.fi/jobs/4508898-sairaanhoitaja/applications/new