Kaavoitusasiantuntija, Kauhavan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2024
  • Hae viimeistään 16.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei, tule meille hoitamaan kaavoitusasiantuntijan tehtävää.

Meillä Kauhavalla on paljon ja kaikkea. Liitoskunnan neljässä taajamassa on isoa ja pientä teollisuutta, pientaloasumista, lähivirkistysalueita ja melkoisesti matkailua ja tapahtumiakin. Meillä on kulttuurihistoriallisia ympäristöjä, suojeltuja maisema- ja pohjavesialueita, tulva-alueita ja myös sulfaattipitoisia maita. Nämä ja paljon muuta mielenkiintoista liittyvät sinun tehtäväkenttääsi kaavoitusasiantuntijana.

Tule siis vaikuttamaan Kauhavan toiminta- ja asuinympäristöön. Kaavoitusasiantuntijana osallistut asema- ja yleiskaavojen valmisteluun ja koordinoit kaavaprosessien etenemistä MRL:n mukaisesti. Osaat myös laatia asemakaavoja ja kaavamuutoksia sekä tehdä niihin tarvittavia pieniä inventointeja ja selvityksiä.

Kaavoitustyön lisäksi vastaat kaupungin kaavoituskatsauksen laatimisesta ja kaava-asioiden kirjaamisesta asianhallintajärjestelmään. Vastaat kaupungin pohjakartta-aineistojen ylläpidosta sekä myytävien kohteiden markkinointiaineistojen laatimisesta.

Tehtävä tarjoaa näköalapaikan yrittäjämyönteisen kaupungin maankäytön kehittämiseen. Tukenasi on teknisen organisaation innostava ja kehitysmyönteinen tiimi. Työ tarjoaa mahdollisuuden vaikuttaa ja kehittää asukkaiden ja toimijoiden elinympäristöä.

Tehtävä on vakituinen. Edellytämme sinulta tehtävän hoitamiseen soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esimerkiksi maanmittausinsinööri tai maantieteilijä) tai vaihtoehtoisesti vahvaa kokemusta alan tehtävien hoitamisesta. Tehtävän sujuvassa hoitamisessa sinua auttaa kaavaprosessien ja maankäyttö- ja rakennuslain tunteminen, paikkatieto-osaaminen, suunnitteluohjelmien (Qgis, YTCad) tuntemus, hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä asiakaspalveluhenkisyys. Arvostamme hyvää kirjoitustaitoa, aktiivista otetta työhön ja kykyä hoitaa tehtäviä itsenäisesti. Sinulla on mahdollisesti aikaisempaa alan kokemusta ja kokemusta kunnallishallinnosta, jonka katsomme eduksesi. Tehtävän hoitaminen edellyttää maastokelpoisuutta ja oman auton käyttöä B ajokortin verran.

Hakuaika päättyy 16.6.2024. Täytämme toimen 1.9.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Haastattelut pidetään viikon 26 aikana. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan. Palkkaus tähän tehtävään määräytyy voimassa olevan Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtävässä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset tulee jättää Kuntarekryn kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/605103/fi_FI