Anestesiologian erikoislääkäri, Solo Health Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2024
  • Hae viimeistään 5.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme anestesiologian erikoislääkäreitä Oulun yliopistolliseen sairaalaan syyskuusta 2024 alkaen. Leikkaukset suoritetaan arkisin päiväaikana. Leikkausten aloitusaika on 8.00- 9.00 välisenä aikana. Työpäivä päättyy, kun suunnitellut leikkaukset on tehty. Huom- Kyseessä on kilpailutettava kokonaisuus.

Mitä työ sisältää?
Haemme anestesiologian erikoislääkäriä Oulun Yliopistolliseen sairaalaan 1.9.2024-31.08.2025 väliseksi ajaksi. Mahdollinen jatkosopimus optiona 1.9.2025-31.08.2026 jaksolle. Potilastietojärjestelmät: Esko, LESU ja Antti

Työskentely on mahdollista sopia:
-Leikkaussalitiimiin tekonivelkirurgiaan (polvet ja lonkat)
-Leikkaussalitiimiin kaularanka- ja lannerankakirurgiaan
-Leikkaussalitiimiin vatsaelinkirurgiaan

Palkkaus?
Kilpailukykyinen kokonaiskorvaus sovitaan lääkärin kanssa tuntiperusteisena. Lisäksi työsuhteisille lääkäreillemme tarjoamme lounasedun sekä kulttuuri- ja liikuntaedun suhteutettuna työmäärään. Tuemme myös lääkäreidemme kouluttautumista. Esitä meille oma palkkatoiveesi.

Työsuhteisten työntekijöidemme osalta vastaamme kaikista työnantajan velvoitteista sekä kaikki Solon työntekijät kuuluvat lakisääteisten vakuutusten piiriin (TyEL-, tapaturma-, työttömyys-, ja ryhmähenkivakuutus) ja työterveyshuoltomme on järjestetty Täsmä Työterveydessä. Tarjoamme myös ePassi-edun, jossa lounasedun lisäksi on hyvinvointi- ja liikuntarahaa. Lisäksi tuemme ammatillista osaamista ja pidämme tärkeänä, että työntekijöillämme on mahdollisuus osallistua itseään kiinnostaviin koulutuksiin. Järjestämme säännöllisesti mukavia illanviettoja, aktiviteetteja, kesäpäiviä ja pikkujouluja. Meillä on mahdollista työskennellä myös ammatinharjoittajana tai oman osakeyhtiön kautta.

Lisätiedot: Kaili Hjorth, kaili.hjorth@solohealth.fi puh. 040 5955 483
www.solohealth.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.solohealth.fi/jobs/4494230-anestesiologian-erikoislaakari-oys