Kassatarjoilija, Kairest Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2024
  • Hae viimeistään 16.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme lounasravintolaamme Antellille innovatiivista, ratkaisukeskeistä ja aurinkoisen asiakaspalveluasenteen omaavaa Kassatarjoilijaa, määräaikaiseen työsuhteeseen perhevapaan ajaksi. Työnkuvaasi kuuluu kassatyöskentely lounasaikaan ja lisäksi muita keittiön ja salin yleisiä tehtäviä. Olet loistava tiimipeluri ja nautit asiakaspalvelusta.

Toivomme, että olet reipas, iloinen ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Odotamme, että sinulla on kokemusta myös edustustarjoilujen hoitamisesta. Työskentelet iloisella asenteella tiimissä. Seuraat mielelläsi alan trendejä ja huolehdit osaltasi, että palvelumme on loistavaa unohtamatta hyvää makua kiireenkään keskellä. Edellytämme hygieniapassia ja työturvallisuuskorttia.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja merkityksellisen työtehtävän, ja saat tueksesi lämminhenkisen ja välittävän työyhteisön. Innostumme teknologioista, jotka auttavat arjessamme, joten saat ammattitaitosi rinnalle myös nykyaikaiset työkalut. Meillä pääset vaikuttamaan omaan työhösi ja kehittämään ammattitaitoasi.

Lisäksi tarjoamme sinulle:

- monipuolisen päivätyön herkullisia makunautintoja hakevien asiakkaiden parissa
- osaamisen ja tehtävänmukaisen palkan, palkitsemme myös onnistumisista
- liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hierontaedun
- lakisääteistä laajemman työterveyshuollon 24/7
- työvaatteet ja työkenkätuen
- mahdollisuuden jatkuvaan kehittymiseen ja koulutuksiin

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi sekä ansioluettelosi. Huomioithan, että aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Antell tekee aidosti hyvää! Antell tarjoaa herkullisia makunautintoja noin 70:ssä lounas- ja henkilöstöravintolassa ympäri Suomen. Arjen iloisten lounashetkien lisäksi tarjoamme asiakkaillemme ihania makuja ja elämyksiä kokouksissa ja muissa tilaisuuksissa. Haluamme olla mukana rakentamassa asiakkaidemme hyvinvointia. Osaamisemme ytimessä on monipuolinen, hyvää tekevä ja herkullinen ruoka. Perheyrityksemme palveluksessa työskentelee noin 300 osaavaa ammattilaista.

Laita heti hakemus, sillä haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja täytämme paikkoja sitä mukaa, kun hyviä työntekijöitä löytyy. Lisääthän liitetiedostoihin myös CV:si.

Lisätiedot arkisin klo. 8-16 p.044 794 1400 / pohjoissuomi@kairest.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.kairest.fi/jobs/3209166-kassatarjoilija