Myyntineuvottelija ratkaisumyyntiin yrityksille, Securitas Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Yrityksen kuvaus
Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työn kuvaus
Myyntineuvottelijan tehtävässä vastaat uusien asiakassuhteiden hankkimisesta ja myynnin toteutumisesta Jyväskylässä. Tehtävään kuuluu uusmyynnin lisäksi nykyisten asiakassuhteiden kehittäminen yhdessä paikallisen esimiestiimin kanssa. Tehtävässä toimit aktiivisesti ja itsenäisesti asiakasrajapinnassa: kontaktoit ja tapaat pk-yritysten päättäjiä, kartoitat asiakkaan tarpeita ja tarjoat turvallisuusratkaisuja. Uskomme parhaiden ratkaisujen lähtevän asiakkaisiin tutustumisesta ja aidosta kiinnostuksesta löytää asiakasta parhaiten palveleva ratkaisu. Asiakastyytyväisyys ja yrityksemme arvojen mukaan toimiminen on meille tärkeää.

Pätevyydet
Tehtävässä menestymisessä auttaa aiempi kokemus B2B-myynnistä, vahvat asiakaspalvelutaidot, itsenäinen työote ja luontainen kyky neuvotella. Arvostamme alaan liittyvää koulutusta ja työn kautta hankittua ammatillista osaamista ja turvallisuustekniikan tuntemusta. Työn liikkuvuuden vuoksi ajokortti on välttämätön ja oman auton käyttömahdollisuus eduksi. Tehtävä edellyttää nuhteetonta taustaa.

Lisätiedot
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän kasvavan liiketoiminnan alueella sekä tilaisuuden oman osaamisesi näyttämiseen ja kehittymiseen. Tueksesi saat suuren ja vakavaraisen konsernin osaamisen, edut ja ajanmukaiset työvälineet. Paikallinen tiimi tukee ja kannustaa sinua tehtävässäsi. Palkkaus tehtävässä koostuu kiinteästä pohjapalkasta ja provisiosta. Tavoitepalkka tehtävässä asettuu 3000-4000 € välille kuukaudessa. Tehtävän sijaintipaikka on Jyväskylä, mutta tehtävät edellyttävät myös liikkumista lähiseudulla. Lisätietoja tehtävästä antaa: Area Sales Manager Arttu Nuija, arttu.nuija@securitas.fi tai puh. 040 484 7562.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta ansioluettelolla varustettuna pikaisesti, kuitenkin viimeistään 31.5.2024. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen, pääsääntöisesti päivätyö ja se alkaa sopimuksen mukaan kevään aikana. Securitaksen löydät myös Facebookista: Securitas Suomi ja Instagramista: @securitassuomi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://jobs.smartrecruiters.com/Securitas/743999987657088-myyntineuvottelija-ratkaisumyyntiin-yrityksille-jyvaskylaan