Myynti-insinööri, Vertex Systems Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2024
  • Hae viimeistään 31.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko rakentaa menestyksekästä uraa myynnin parissa? Liity tiimiimme myynti-insinöörinä!

Etsimme motivoitunutta ja innostunutta myynti-insinööriä, joka haluaa kasvaa ja menestyä B2B-myyntimaailmassa. Haemme henkilöä vastaamaan erityisesti mekaniikkasuunnittelun ja tuotetiedonhallinnan ohjelmistojen uusasiakashankinnasta ja asiakkuuksista. Voit olla jo hankkinut kokemusta myyntityöstä tai olla innostunut ottamaan ensimmäiset askeleet urallasi olet juuri se henkilö, jonka haluamme tiimiimme! Tärkeintä on positiivinen asenne ja aito innostus oppia ja kehittyä myynnin parissa. Kaikki kokemus teollisuuden toimintaympäristöstä on myös suureksi avuksi, sillä arvostamme alan tuntemusta ja kykyä soveltaa sitä myyntityössä.

Roolisi myynti-insinöörinä:

Myynti-insinöörinä olet tärkeässä ja vastuullisessa roolissa mahdollistamassa Vertexin liiketoiminnan kasvua ja asiakkaidemme menestystä. Vastaat uusasiakashankinnasta ja oman asiakassalkkusi rakentamisesta. Asiakkaitamme ovat teollisuuden toimijat aina suurista valmistavan teollisuuden yrityksistä konepajoihin ja suunnittelupalveluita tarjoaviin insinööritoimistoihin.

Uusasiakashankinta on tärkein osa tehtäväkenttääsi. Työarkesi koostuu prospektoinnista, aktiivisesta potentiaalisten asiakkaiden kontaktoinnista sekä asiakastapaamisista. Rakennat asiakassuhteita ja ymmärrystä siitä, miten ohjelmistomme voivat tukea asiakkaidemme menestystä sekä tuot ratkaisuehdotuksia asiakkaille.

Kuka olet:

Olet aktiivinen ja pitkäjänteinen myyntihenkinen tekijä, joka hakee uusia haasteita B2B-myyntimaailmasta. Sinulla vahva tekninen tausta konetekniikasta tai tuotantotaloudesta, sekä mielellään myös teollisuuden toimintaympäristöstä. Tunnistat myynnin prosessit ja kykenet luomaan vahvoja asiakassuhteita. Saat energiaa asiakaskohtaamisista, tulostavoitteista, haasteista ja vaikutusmahdollisuuksista. Meillä on jonkin verran myös ulkomaisia asiakkuuksia, joten tarvitset sujuvan suomen kielen taidon lisäksi hyvää englannin kielen taitoa.

Mitä tarjoamme:

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden ketterässä ohjelmistotalossa, jossa on erinomainen mahdollisuus kasvaa ja kehittyä myynnin ammattilaisena. Pääset osaksi mukavaa, ammattitaitoista ja tiivistä työyhteisöä, joka tukee ja kannustaa sinua entistä parempiin suorituksiin. Tarjoamme myös joustavan työympäristön: Voit valita työskentelypaikkasi - etänä, toimistossamme Tampereen Hervannassa tai näiden yhdistelmänä. Haluamme, että viihdyt ja voit hyvin. Hyvinvointisi tukemiseksi meillä on käytössä mm. monipuolinen työterveyshuolto, ePassin liikunta- ja kulttuuriedut sekä erittäin aktiivinen tykytoiminta. Tykyryhmämme järjestää kuukausittain erilaisia isoja tai pienempiä tapahtumia, joissa pääset paremmin tutustumaan muihin Vertexläisiin.

Mikäli kiinnostus heräsi, niin laita meille viestiä osoitteeseen rekry@vertex.fi. Jutellaan lisää!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:elina.talvio@vertex.fi