Siistijä, Hotelli Punkaharju Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hotelli Punkaharju hakee joukkoonsa SIISTIJÖITÄ 2024 toteuttamaan ainutlaatuisia elämyksiä vieraillemme.

Hotelli Punkaharju on Suomen vanhin majatalo, sillä se on majoittanut metsänvartijantalona kulkijoita jo vuodesta 1845 lähtien, jolloin keisari Nikolai I määräsi harjulle rakennettavaksi metsänvartijantalon matkailijahuoneineen. Tuolloin rakennukseen tehtiin kolme huonetta matkailijoiden käyttöön ja talosta on myöhemmin kasvanut kansainvälisestikin arvostettu Suomen vanhin valtionhotelli, jonka tarina jatkuu nykyisin Hotelli Punkaharjuna. Hotelli Punkaharjun pihapiiristä löytyy päärakennuksen lisäksi tunnelmallinen Keisarinna huvila, rantasauna ja viehättävät metsähuoneet, jotka tarjoavat elämyksellisen yön honkien alla keskellä luonnonsuojelualuetta.

Etsimme nyt siistijöitä huolehtimaan asiakkaidemme viihtyvyydestä koko vierailun ajan. Työnkuvaan kuuluu huonesiivouksien lisäksi yleisten tilojen puhtaanapitoa, ravintolan siivousta, pihapiirin siisteyden ylläpitämistä sekä pyykkihuoltoa.

Olet etsimämme henkilö, jos olet tottunut vilkkaisiin päiviin, sinulla on aina hymy huulilla ja teet työtäsi sydämellä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta puhtaanapidosta/ kerroshoidosta, mutta sitäkin tärkeämpää on positiivinen asenne ja halu oppia hyväksi työssä. Työssä tarvitaan oma-aloitteisuutta, tarkkuutta, huolellisuutta sekä iloista asiakaspalveluasennetta.

Etsimme siistijöitä, niin kokoaikaiseen, kuin osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Mikäli kiinnostuit, lähetäthän CV:si ja avoimen hakemuksen itsestäsi sähköpostilla osoitteeseen kare@hotelpunkaharju.com niin olen sinuun yhteydessä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:kare@hotelpunkaharju.com