Rahoitusneuvottelija / Rahoituskumppani.fi, Autollecom Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Palkkaus: 3000-5000€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme myynnin intohimolla varustettuja henkilöitä Kotkan toimipisteelle!

Rahoituskumppanin omistaa Autollecom Oy, joka on yksi Euroopan johtavista autokaupan digitalisoijista. Ravistelemme perinteistä autokaupan toimintatapaa, teemme asiat toisin ja siksi menestymme. Rahoituskumppani on poikkeuksellinen toimija Suomessa: rahoitamme kuluttajien välisiä ajoneuvokauppoja, ja tarjoamme vastaavat ostamisen turva-palvelut kuin autokaupatkin. Lyhyesti sanottuna, mullistamme kuluttajien välisen autokaupan!

Nyt haemme joukkoomme kaltaisiamme tekijöitä - aktiiviisia ja energisiä, myyntihenkisiä eteenpäin menijöitä.

Tehtävänäsi on sopia ajoneuvorahoituksia, Rahoituskumppani.fi brändin alla! Olemme Suomen johtava yksityisen ajoneuvokaupan rahoittaja!
Rahoitamme Autot, Pyörät, Veneet, Kelkat yms!

Pääset neuvottelemaan ajoneuvorahoituksia monipuolisissa kanavissa, kuten sähköpostitse, chatissa, puhelimessa tai vaikka whatsapissa odottaville asiakkaille! Teemme aktiivisesti töitä kaupanteon eteen emmekä anna pienten esteiden nousta asiakkaan ajoneuvon oston tielle.

Markkinoimme tehokkaasti, ja meille tulee jatkuvasti yhteydenottoja auton osto- tai myyntiaikeissa olevilta asiakkailta. Sinulla on siis erinomaiset mahdollisuudet kaupantekoon, sillä asiakkaita on valmiina odottamassa yhteydenottoasi.

Odotamme sinulta vastuuntuntoista ja innostunutta otetta työntekoon, sanavalmiutta ja hyvää tiimihenkeä.

Aiempi myyntikokemus katsotaan eduksi, mutta se ei ole ratkaisevaa. Voit olla vaikka autokaupan keltanokka: meidät vakuutat asenteellasi, persoonallasi, vuorovaikutustaidoillasi ja oppimishalukkuudellasi.

Tarjoamme sinulle perusteellisen koulutuksen tehtävään, vakituisen kokopäivätyön ja iloisen työympäristön, jossa sinulla on hyvät mahdollisuudet tienata korkeaa palkkaa.

Meillä työpäivät ovat monipuolisia ja tapahtumarikkaita, joten töissä ei tule tylsää eikä aika käy pitkäksi. Sinulla on vapaus tehdä työtäsi, me olemme siinä tukenasi ja mahdollistamassa onnistumisia.

Lähetä meille hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, taustasi, osaamisesi sekä miksi olisit kiinnostunut työskentelemään joukossamme.

Hakemuksen pääset täyttämään sivun alareunasta.
Lisätietoja antaa myyntipäällikkö Roope Ihalainen (roope@rahoituskumppani.fi)
Ole nopea, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://questionnaires.jobilla.com/6690e7b5-6878-470d-b316-ac387e7641ad