Kosmetologi, ekokosmetologi, kauneudenhoitoalan y, Tmi Heli Järvinen, Relax
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2024
  • Hae viimeistään 24.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Onko sinulla ihonhoito ja asiakaspalvelu lähellä sydäntä? Olet kosmetologi, hieroja, sokeroija, ripsien tai kynsien tekijä tai mahdollisesti kaikkia edellä mainittuja.

Haluaisitko tehdä vaikka muun työn ohessa parina päivänä viikossa hoitolatyötä? Tässä olisi oiva tilaisuus. Myös täysiaikainen työnteko/yrittäjyys on mahdollista, riippuu täysin omasta motivaatiosta ja halusta tehdä työtä.

Olet yrittäjä- ja asiakaspalveluhenkinen tai ehkä toiminut jo yrittäjänä. Saatat jopa syttyä haasteista, etkä pelkää elämää tai yrittäjyyttä.

Rakastat tehdä monipuolisesti erilaisia hoitoja. Ehkäpä pidät tuotemyynnistä. Suhtaudut työhösi intohimoisesti, kuitenkin lempeästi.

Tarjoamme asiakkaillemme rentouttavan ja rauhallisen hoitolaympäristön, laadukasta ja luonnonmukaista kauneuden- ja hyvinvoinnin palveluita, ammattitaitoista ihonhoitoa sekä kokonaisvaltaisesti rentouttavia hoitokokemuksia. Lisäksi tarjoamme laajan luonnonkosmetiikan valikoiman.

Työntekijälle tarjoamme valmiin asiakaskunnan lisäksi mm. hoitohuoneen kalusteineen, työvälineet, tuotteet, sähköisen ajanvarauksen ja kanavat markkinointiin (mm.nettisivut ja some). Hoitolamme pääsarja, jolla hoidot teemme on Esse Probiotic Skincare lisäksi mm. kotimainen Moi Forest. Kauttamme järjestyy maksuton ja kattava koulutus näihin.

Ekohoitola ja luonnonkosmetiikan putiikki Ekoeloa on Kouvolan keskustassa reilu neljä vuotta toiminut hoitola. Toimit hoitolassa sopimusyrittäjänä. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työskentelyaikoihin ja muihin asioihin. Yrittäjyyteen liittyy paljon vapautta, mutta myös vastuu. Ekoeloa hoitolan työnkuva on laaja. Kaikkien hoitolassa työskentelevien tehtäviin kuuluu hoitojen lisäksi: luonnonkosmetiikan myynti, myymälän, hoitolan siisteyden ylläpitäminen ja pyykkihuolto.
Lisäksi mahdollinen avustaminen verkkokaupan toiminnassa sekä sosiaalinen media ja siellä markkinointi. Koko hoitolan työtehtävien hoito. Nämä viimeiset kohdat vain loma-aikoina. Kaikkiin tehtäviin perehdytämme.

Ymmärrät sen, että ihon-, mielen- ja kehonhoito tapahtuu pintaa syvemmällä ja olet kiinnostunut kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Lisäksi sinulle on luontevaa markkinoida myös itse palvelujasi esim. somessa sekä ymmärrät asiakashankinnan tärkeyden, otat sekä pystyt kantamaan vastuun osaltasi markkinoinnista, asiakashankinnasta, asiakassuhteista ja ennen kaikkea omasta yritystoiminnastasi.

Ota rohkeasti yhteyttä, vaikka kaikki kohdat ei täyttyisi. Emme etsi täydellisyyttä, vaan sopivaa persoonaa, jolla on halu oppia ja tehdä.

Lämmöllä Heli
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ekoeloa.fi/hoitola/