Tarjoilija ja saliapulainen, Hotelli Punkaharju Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hotelli Punkaharju hakee joukkoonsa TARJOILIJOITA ja SALIAPULAISIA kesäkaudelle 2024 toteuttamaan ainutlaatuisia elämyksiä vieraillemme.

Hotelli Punkaharju on korkeatasoinen paikallisia tuotteita suosima ravintola Suomen kauneimmalla paikalla. Historiallinen ravintolasalimme ja iso terassimme mahduttaa meille parhaimmillaan 180 henkeä kerrallaan, ja tarjoamme heille unohtumattomia elämyksiä lounaan ja illallisen merkeissä, upean näköalan siivittämänä.

Tavoitteenamme on tarjota Itä-Suomen parasta ravintola- ja ruokakokemusta, ja tämän toteuttamiseen etsimme ilolla palvelevaa ja lämminhenkistä salihenkilökuntaa huolehtimaan vieraistamme.

Tarjoilijoidemme päätehtävä on tuottaa asiakkaillemme elämyksiä koko vierailunsa ajan. Olet etsimämme henkilö, jos olet tottunut vilkkaisiin päiviin, sinulla on aina hymy huulilla ja teet työtäsi sydämellä.

Katsomme eduksi kokemuksen ravintola-alalta sekä viinituntemuksen, mutta sitäkin tärkeämpää on positiivinen asenne ja halu oppia hyväksi työssä.
Arvostamme joustavuutta, vastuullisuutta, tilannetajua ja tarinankerronnan taitoa. Meillä työskennellessäsi persoonasi saa loistaa.

Mikäli kiinnostuit, lähetäthän CV:si ja avoimen hakemuksen itsestäsi sähköpostilla osoitteeseen, kare@hotelpunkaharju.fi niin olen sinuun yhteydessä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:kare@hotelpunkaharju.com