Pyöräkoneenkuljettaja reissutyöhön Etelä-Suomeen!, Täyttö Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2024
  • Hae viimeistään 2.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
JOHOU! Nyt tarjolla paikka kokemusta omaavalle PYÖRÄKONEENKULJETTAJALLE reissutyössä Etelä-Suomen alueella - Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme kokemusta omaavaa PYÖRÄKONEENKULJETTAJAA reissutyöhön!

Työtehtäviisi kuuluu pääasiassa eri kokoisten (10-40t) pyöräkoneiden kuljettaminen keskisuurilla ja suurilla murskaustyömailla eri puolilla Etelä-Suomea reissutyönä. Työ on ajoittain jonkin verran fyysistä, ja työpäivät saattavat venyä pitemmiksikin.

Odotamme sinulta maanrakennus- tai murskausalan työkokemusta, pyöräkoneen ajokokemusta, kohtalaista fyysistä kuntoa, sekä reipasta ja oma-aloitteista asennetta! Työ edellyttää Työturvallisuuskorttia ja vähintään B-ajokorttia.

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme reilua palkkaa, ja olemme tukenasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset! Palkkaus sopimuksen ja kokemuksen mukaan, palkkatoive huomioidaan.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita Karrille! Lisätietoja tehtävästä antaa Karri Järvinen, puh. 044 460 6359 tai karri@taytto.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.taytto.fi/jobs/4457588-pyorakoneenkuljettaja-reissutyohon-etela-suomeen?promotion=1012625-trackable-share-link-te-pyorakone-reissutyo