Financial controller/manager, Alltime Group Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2024
  • Hae viimeistään 27.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Me Alltimella pidämme huolta arkemme tärkeimmistä elinympäristöistä. Liity osaksi kasvutarinaamme luomaan Pohjoismaiden johtavaa rakennetun elinympäristön kunnossapitäjää!

Etsimme nyt nopeasti kasvavaan organisaatioomme kokenutta talous- ja konsernihallinnon osaajaa avainasemaan tukemaan Alltimen kannattavaa kasvua.

Tehtävässä vastaat konsernin emoyhtiön ja Suomen yhtiöiden taloushallinnon toiminnoista, kirjanpidosta, talousraportoinnista ja tilinpäätöksistä eri velvoitteineen. Osallistut myös ennuste- ja budjetointiprosesseihin ja liiketoiminnan analysointiin sekä konserniraportointiin ja konsernitilinpäätöksen laadintaan.Pääset myös osallistumaan yrityksen liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamisessa sekä taloushallinnon ja liiketoimintaa tukevien ratkaisujen ja prosessien kehittämisessä. Kuulut maaorganisaation johtoryhmään ja raportoit konsernin talousjohtajalle, sekä matriisissa maayhtiön johtajalle.

Tehtävässä menestyy oma-aloitteinen, utelias ja avoin henkilö, jolla on innokas ja motivoitunut ote työhön, sekä:
 tehtävään sopiva koulutus
 vahva taloushallinnon osaaminen
 usean vuoden kokemus ulkoisen ja sisäisen laskennan tehtävistä, sisältäen mielellään konsernilaskentaa ja -raportointia kansainvälisessä ympäristössä
 perusymmärrystä konsernitilinpäätöksestä ja IFRS-standardeista
 hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Ruotsin kielen osaaminen on etu
 hyvät viestintä- ja yhteistyötaidot
 kokemusta ja osaamista erilaisista talouden ja hallinnon tietojärjestelmistä (etuna Netvisor, PowerBI, Jedox, Sympa tuntemus)
 hyviä Excel-taitoja
 kykyä työskennellä itsenäisesti ja tiimissä
 aikaisempaa esihenkilökokemusta

Persoonaltasi olet:
 osaava, huolellinen ja luotettava
 energinen, kehittävä ja yhteistyökykyinen
 tottunut nopeaan ja tehokkaaseen toimintaan
 kykenevä toimimaan asetettujen aikataulujen mukaisesti

Mitä tarjoamme sinulle?
Sinulla on noin 1000 työkaveria ympäri Suomea ja Ruotsia maanläheisessä, matalassa organisaatiossa, jossa ilmentyvät arvomme: ketteryys, luotettavuus, joukkuepeli ja ammattitaito. Meillä on tekemisen meininki ja hyvä henki: esimerkiksi työtyytyväisyyskyselyssämme "työkaverit kohtelevat minua hyvin" -kysymyksen keskiarvo oli 4.3/5. Esihenkilösi on sitoutunut tukemaan ammatillista kehitystäsi valmentavalla otteella, järjestämällä koulutusmahdollisuuksia sekä suunnittelemalla kanssasi joustavasti tehtävääsi kuuluvia vastuita.Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän kasvuyhtiössä, jossa pääset hyödyntämään osaamistasi ja syventämään asiantuntijuuttasi. Saat käyttöösi laadukkaat ja ajantasaiset työvälineet, Pihlajalinnan kattavat työterveyspalvelut, sekä koeajan jälkeen Alltimen monipuoliset työsuhde-edut.

Palkkahaitarisi voit esittää hakemuksella, sovimme palkkauksesta yhdessä kanssasi osaamis- ja kokemushistoriaasi peilaten.

Kiinnostuitko?
Mikäli tämä kuulosti sinun jutultasi, kerro meille itsestäsi CV:n ja hakemuksen muodossa mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja mikäli löydämme tehtävään sopivan tekijän, voimme tehdä valinnan jo hakuajan puitteissa. Ethän siis jää aikailemaan liiaksi, hae nyt ja tutustutaan toisiimme!

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esihenkilö Mika Rihtilä sähköpostitse osoitteesta mika.rihtila@alltime.fi sekä puhelimitse numerosta 0400699249 13.5. ja 14.5. klo 15-17.

Alltime Group
Alltimen visiona on kehittyä Pohjoismaiden johtavaksi rakennetun elinympäristön kunnossapitäjäksi. Me hoidamme ennakoivana ja välittävänä kumppanina kiinteistöpalvelut, puhtauspalvelut sekä infrastruktuurin kunnossapidon maalla ja vesillä. Noin 1000 työntekijäämme Suomessa ja Ruotsissa helpottavat asiakkaidemme elämää ylläpitämällä sujuvia ja turvallisia elinympäristöjä. Alltime Groupin omistaa kotimainen pääomasijoitusyhtiö MB Rahastot yhdessä toimivan johdon kanssa. www.alltime.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://questionnaires.jobilla.com/fe04c94a-1fd2-4cd3-9e5f-28ea4e36ae61