Tarjoilija, Ravintola Box Tuohi, Helsinki, Staffmax Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2024
  • Hae viimeistään 7.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme asiakkaallemme tarjoilijaa vakituiseen työsuhteeseen Ravintola Box Tuohiin Helsinkiin. Työtunteja on tarjolla täydet 112,5h / 3 viikkoa.

Tuohi lounasravintola avasi ovensa toukokuussa 2023. Saman vuoden syyskuussa mukaan otettiin emoravintola Box Café & Grillin burgerit ja muut a la carte annokset.

Box Café & Grill perustettiin vuonna 2017 eteläiseen Sipooseen legendaarisen Boxin Shellin tiloihin. Maine laadukkaista burgereista omalaatuisessa miljöössä, ?keskellä ei mitään? kiiri nopeasti. Avaamisestaan lähtien ravintolaan on saavuttu pitkienkin matkojen päästä hyvän ruuan perässä ja se on saavuttanut jo eräänlaisen kulttimaineen. Hakaniemen Box Tuohi palvelee nyt samanhenkisellä konseptilla pääkaupunkiseudulla liikkuvia.

Hakijalta edellytämme hygienia- ja anniskelupassia sekä aikaisempaa työkokemusta tarjoilijan työtehtävistä. Työssä tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Nautithan myös aidosti asiakaspalvelusta etkä hätkähdä kiirettä. Olethan valmis työskentelemään myös sekä aamu- että iltavuoroissa.

Palkkaus sopimuksen ja kokemuksen mukaan. Aloitus sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle kattavan työterveyden Mehiläisessä, sekä laajennetun tapaturmavakuutuksen myös vapaa-ajalle.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen ja mahdollisten suosittelijoiden yhteystiedot osoitteeseen eduard.von.veh@staffmax.fi. Laita otsikoksi "Tarjoilija, Box Tuohi".

Lisätietoja:
Eduard von Veh
HR Manager
eduard.von.veh@staffmax.fi
+358 44 972 3315

Staffmax avaa oven monipuolisiin ja mielenkiintoisiin tehtäviin ravintola-alan työntekijöille niin Suomessa, Ruotsissa kuin Norjassa. Oletpa sitten tuore tulija tai kokenut konkari, etsimme kasvavaan joukkoomme juuri sinua. Työnantajana olemme joustava ja huomiomme yksilölliset tarpeesi!

https://www.staffmax.fi

Seuraa meitä somessa ja näet ensimmäisten joukossa HORECA -alan mielenkiintoisimmat työpaikat!
Facebook @ https://www.facebook.com/Staffmax.fi
Instagram @ https://www.instagram.com/staffmaxsuomi/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://staffmax.likeit.fi/apply/4459785