Rakennus- ja infra-alan projektipäällikkö, Vaasanseudun Kehitys Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme: Rakennus- ja infra-alan projektipäällikkö

Tarjoamme monipuolisen, haastavan ja vastuullisen tehtävän viihtyisässä työympäristössä ja osana energistä työyhteisöä.

Etsimme nyt vahvaa osaajaa aluekehitys- ja yrityskehitystehtäviin. Projektipäällikkönä tulet työskentelemään rakennus- ja infra-alan alueellisten kehityshankkeiden toteuttajana sekä rakennetun ympäristön energiatehokkuuden edistämisessä. Tämä sisältää mm. Regional Network towards Sustainable Construction 2025 -kehitystyön johtamisen yhdessä sidosryhmiemme kanssa.

Työ vaatii molempien kotimaisten kielten sujuvaa hallintaa sekä vähintään hyvää englannin kielen osaamista. Arvostamme kokemusta kehityshankkeiden toteutuksesta, valmiita sidosryhmäverkostoja sekä taloushallinnollista osaamista.

Haemme henkilöä, jolla on hyvä organisointikyky sekä tehtävään soveltuva koulutus ja työkokemus. Tehtävässä onnistumiseen tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä kokemusta työskentelystä yritysten kanssa.

- Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.
- Aloitus sopimuksen mukaan, viimeistään elokuussa 2024.
- Työtehtävät sijoittuvat pääosin VASEKin toiminta-alueelle, mutta sisältävät myös matkustamista Suomessa ja ulkomailla.
- Osittainen etätyöskentely on myös mahdollista yhtiön käytäntöjen mukaisesti.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 31.5.2024 osoitteeseen applications@vasek.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Stefan Råback, 050 5902525, stefan.raback@vasek.fi

Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK on Vaasan seudun kuntien omistama elinkeino- ja kehitysyhtiö, jonka päätehtävät ovat elinkeinopalvelut, aluekehitys ja seudun markkinointi. VASEK tekee tiivistä yhteistyötä elinkeinoelämän, kuntien ja koulutussektorin kanssa seudun kansainvälisen kilpailukyvyn jatkuvaksi vahvistamiseksi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:stefan.raback@vasek.fi