Alltimen työnjohtaja, Alltime Kiinteistöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2024
  • Hae viimeistään 1.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme nyt työnjohtajaa / kohde-esimiestä yhden asiakkuuden tiimin johtamiseen. Tiimissä työskentelee 4 kokenutta kiinteistönhoitajaa ja sinun tehtäväsi on johtaa heidän päivittäistä työskentelyään. Lisäksi iso osa työstäsi on vastata asiakkaan järjestelmien kautta töiden käsittelyistä ja ostolaskujen tarkistuksista. Lisäksi osallistut asiakkaan kanssa palavereihin ja kiinteistökierroksiin. Työpisteesi tulee sijaitsemaan Pasilassa asiakkaan tiloissa.

Kiinteistöhuollon työnjohtajana vastaat kiinteistöhuollon liiketoimintamme päivittäisestä operatiivisesta toiminnasta. Tehtävään kuuluu kiinteistöhuollon sisä- ja ulkotöiden suunnittelua, asiakkuussuhteen hoitoa ja kiinteistöhuoltojärjestelmien päivittäinen käyttö.

Tarjoamme huikean työporukan, jonka kanssa on kiva työskennellä päivittäin. Istahdat tiimiin, johon kuuluu osaavia kiinteistöhuollon alan ammattilaisia, sekä työtäsi tukeva työnjohtotiimi. Esihenkilönäsi toimii rento ja alalla kaiken kokenut aluepäällikkömme, jolta saat myös lisätietoja tehtävästä. Lisäksi työskentelyäsi helpottaa ja tukee muu Alltimen hallinnollinen tiimi.

Työnantajana olemme joustava ja haluamme, että työn ja siviilielämän yhteensovittaminen sujuu mutkattomasti. Lisäksi luomme mahdollisuuksia edetä uralla ja kehittää osaamista työn ohessa monipuolisesti. Käytössäsi on Pihlajalinnan työterveyspalvelut Suomen jokaisessa Pihlajalinnassa. Vakituisena työntekijänä koeajan jälkeen etuihisi kuuluvat myös kattavat lounas- ja virike-edut sekä työsuhdepyöräetu.

Toivomme, että sinulta löytyy:

- vanhan opistoasteen tai vastaava soveltuva tekninen tutkinto tai kiinteistönhoitoalan erikoisammattitutkinto
- työkokemus kiinteistöhuoltoalalta ja esitehtävistä vähintään 3 vuotta
- sujuva (hyvä) suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito ja tyydyttävä englannin kielen taito
- hyvät tietotekniset taidot
- ajokortti

Katsomme eduksesi FIMX ja Salesforce ohjelmien käyttökokemuksen ja -taidot.

Työssä menestymistä edistää edellä mainittujen lisäksi positiivinen eteenpäin pyrkivä asenne, hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky mukautua muutoksiin sekä kasvuyhtiön tuomiin mahdollisuuksiin.

Odotamme innolla kuulevamme sinusta lisää. Haethan meille mahdollisimman pian, täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä ja tiimistä antaa aluepäällikkömme Sami Karimerto, sami.karimerto@alltime.fi (URL: http://mailto:sami.karimerto@alltime.fi/)

Alltime on kasvava ja kehittyvä, Suomessa ja Ruotsissa toimiva kiinteistö-, puhtaus- ja infrapalveluita tuottava kasvuyritys. Toimimalla lähellä asiakasta varmistamme sen, että meidät tavoittaa aina helposti ja nopeasti. Olemme tunnettuja suoraselkäisestä työskentelytavastamme ja siitä, että pidämme aina antamamme lupaukset. Suhtaudumme työhömme suurella ammattiylpeydellä ja laitamme itsemme aina sataprosenttisesti likoon. Työyhteisömme on tiivis, iloisen räiskyvä ja avoin. Meillä töissä saa olla hauskaa ja nauttia työkavereiden seurasta. Autamme toisiamme ja sparraamme työkavereita vaikeissakin tilanteissa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://questionnaires.jobilla.com/a3b88621-7fad-402f-a032-ed9c1e53ee4a