Vastaava työnjohtaja, Värväämö Group Oy, Värväämö Group Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2024
  • Hae viimeistään 7.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Värväämö etsii kokenutta vastaavaa työnjohtajaa suoraan asiakasyrityksen omille kirjoille.

Vastaava työnjohtaja tulee toimimaan silta- ja betonirakentamisen osalta tärkeässä osassa projekteihin liittyen Pohjois-Suomen alueella. Työtehtäviin kuuluvat mm. käynnissä olevan työmaan päivittäinen johtaminen, työmaan laadusta vastaaminen (aikataulutukset, budjetti ja työturvallisuus), yhteistyö ali- ja sivu-urakoitsijoiden kanssa sekä uusien projektien laskenta että projektiin liittyvät valmistelutehtävät.

Tehtävässä menestyy henkilö, kenellä on alaan liittyvä soveltuva tutkinto (AMK) sekä työkokemuksen kautta saatu osaaminen siltarakentamisen vastaavan työnjohdon tehtävistä. Perus it-taidot riittävät tehtävässä menestymiseen, sillä yritys kouluttaa tarvittaessa käytössä oleviin järjestelmiin. Kielitaitona riittää suomi, englanti on etu. Työtehtävissä tarvitaan omaa autoa ja matkustusvalmiutta.

Asiakasyrityksemme tarjoaa monipuolisen ja haasteita tarjoavan työnkuvan. Työskentely on hyvin itsenäistä, mutta tiivis sekä nuorekas työyhteisö tulee huolehtimaan omalta osaltaan, että henkilö viihtyy yrityksessä.
Työsuhde-etuihin kuuluu kiinteän kuukausipalkan lisäksi mm. lounas- ja puhelinetu, Epassi, laaja työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Vastaava työnjohtaja saa myös erikseen vastaavan lisää työmaakohtaisesti ja pääsee mukaan tulospalkkiojärjestelmään. Lisäksi yritys panostaa omiin työntekijöihinsä, joten halutessaan omaa osaamistaan saa kehittää, työskentelyn ohella.

Mikäli mielenkiintosi heräsi, lähetä hakemuksesi kotisivumme kautta. Huomioithan hakemuksessa, että portfolio-kohdassa voit lisätä hakemustekstin sekä ajantasaisen CV:n.
Työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ethän hae paikkaa hakuajan viimeisenä päivänä.

Lisätietoja työpaikasta antaa Mira Loponen numerosta 040 749 5749 (arkisin klo: 8-16 välisenä aikana).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://app.varvaamo.fi/varvaamo/jobs/13472179/application/basic