Myyntiedustaja elintarvikeyritykseen, Teff Life Ky
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Toiminnan kasvaessa haen myyntiedustajaa terveellisten tuotteidemme pariin!

Työpäiväsi kuluvat pääosin myynnin edistämisen parissa. Teet kaupoissa tuote-esittelyä, välillä nopeallakin varoitusajalla. Osallistut lisäksi erilaisiin tapahtumiin, joissa pääset luomaan verkostoja ja esittelemään tuotteitamme. Pidät jo luotuja asiakassuhteita yllä, ja teet lisäksi uusasiakashankintaa. Tehtäviisi kuuluu myös ostotoimiin osallistuminen, kuten sopimusten teko tulevista hankinnoista. Karkeasti sanottuna työajastasi puolet kuluu asiakkaiden luona tuotteita esitellen, ja toinen puolisko tietokoneen äärellä taustatöitä tehden. Taustatöitä voit tehdä etänä. Olet yrityksemme ensimmäinen työntekijä, joten työnkuva on lisäksi jossain määrin hiottavissa osaamisesi mukaan.

Etsimäni henkilö on motivoitunut, positiivinen ja ihmisläheinen henkilö. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, ja nautit asiakaspalvelusta. Ymmärrät, mitä terveellinen ruokavalio pitää sisällään, kokemus elintarvikealalta olisi iso etu. Myynnin osalta vain taivas on rajana, ja ehkäpä pääsemme vielä kansainvälistymään yhdessä! Kumppanien kanssa asioimiseksi tarvitset työssä sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa. Työ on liikkuvaa, joten tarvitset tehtävässä oman auton ja ajokortin. Asiakkaitamme on mm. Pirkanmaan, Uudenmaan, Varsinais-Suomen ja Keski-Suomen alueella. Tietotekninen näppäryys on lisäksi toivottavaa.

Toiveissani on löytää pitkäaikainen ja sitoutunut työntekijä. Työmäärä on sovittavissa, alkuun se on arviolta noin 20-30h viikossa. Toiminnan kasvaessa kokoaikaistaminen on tavoitteena. Työtä on mahdollista tehdä myös yrittäjäpohjalta. Palkkaus on sovittavissa: sekä pohjapalkka, että provisiomalli on mahdollinen.

Yhteydenotot: Sanni Jäderholm, p. 044 971 1740
Lähetä hakemuksesi palkkatoiveen kera sähköpostitse: info@tefflife.fi. Haastattelut aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Muistathan mainita hakemuksessasi, mikäli olet oikeuteuttu palkkatukeen.

Teff Life on yritys, jonka ajatuksena on pysähtyä hyvän sekä yksinkertaisen asian äärelle. Tällä kunnioitamme aitoja alkuperäisiä ruokaperinteitä vuosisatojen takaa. Tuulahdus menneestä tuo meille yrittäjille mukanaan muistot Afrikan itäosasta Etiopiasta, jossa meille ennalta tuntematon teff avasi käsityksiä yhteisöllisyydestä sekä pienen viljan ravintorikkaasta voimasta osana jokapäiväistä elämää. Teff on perinteinen luontaisesti gluteeniton alun perin afrikkalainen täysjyvävilja.

Tutustu tuotteisiimme ja meihin lisää täältä: https://www.teff.fi/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:info@tefflife.fi