Varhaiskasvatuksen opettaja, Raahen kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2024
  • Hae viimeistään 22.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Raahe on Pohjois-Pohjanmaan toiseksi suurin kaupunki. Merellinen luonto ja kaunis saaristo tarjoavat erinomaiset ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet. Lapsiperheille kaupunki on turvallinen asuinpaikka, jossa peruspalvelut ovat kunnossa. Raahessa on hyvä asua, elää ja yrittää.

Haemme Satulehdon päiväkotiin määräaikaiseen toimeen varhaiskasvatuksen opettajaa ajalle 1.8.2024 - 31.7.2025.

Satulehdon päiväkoti sijaitsee Pattijoella, Raahen kaupungissa. Päiväkodissamme on viisi lapsiryhmää, joista kolme sijaitsee Marttilantiellä, yksi Pattijoentiellä ja jatketun aukioloajan päiväkotiryhmä Savikujalla Kesälässä. Kahdessa ryhmässä Marttilantiellä tarjotaan esiopetusta ja täydentävää varhaiskasvatusta.
Päiväkotiryhmiemme lähiympäristöissä on metsää, peltoa ja rakennettua ympäristöä, jotka tarjoavat hyvät puitteet liikunnalle, seikkailulle ja luontoon tutustumiselle.

Kävelymatkan päässä ovat kirjasto sekä Pattasten ja Harakkamäen koulut. Päivittäinen, monipuolinen toiminta ja turvalliset ihmissuhteet luovat Satulehdossa lapselle positiivisen elämänasenteen ja yhteisöllisen tavan toimia toisen ihmisen kanssa.

Satulehdossa arvostetaan leikkiä ja koetaan yhdessä onnistumisen iloa lapsen oppiessa uusia asioita. Päiväkodissamme saa käyttää ja hyödyntää omia vahvuuksiaan ja osaamistaan, työ on vaihtelevaa ja monipuolista. Toiminnassamme näkyy pienryhmätyöskentely, lapsen hyvän huomaaminen ja sensitiivinen kohtaaminen sekä yksilöllisyys, mutta myös yhdessä tekeminen.

Kelpoisuusvaatimuksena on Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti: kasvatustieteen kandidaatti (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Valitun tulee esittää ennen toimen vastaanottamista pätevyyden osoittavat todistukset sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset toimitetaan kuntarekry.fi :n kautta.

Raahen kaupunki on savuton työpaikka.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/602202/fi_FI