Sosiaalityöntekijä Eteläiseen perhekeskukseen, Pohjois-Savon hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Palkkaus: 4042,62€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme Pohjois-Savon hyvinvointialueelle (1) sosiaalityöntekijää toistaiseksi voimassa olevaan palvelussuhteeseen. Työyksikkö palvelussuhteen alkaessa on Eteläinen perhekeskus.

Työpisteesi sijaitsee valintasi mukaan Varkauden hyvinvointikeskus Aallossa tai Leppävirran kunnantalolla ja työskentelyalueenasi on Varkaus, Leppävirta ja Joroinen. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Keitä me olemme?
Meillä perhekeskuksessa työskentelee ammattitaitoinen, myönteinen ja huumorintajuinen tiimi. Työyhteisössämme on ystävällinen ja toisia kannustava ilmapiiri ja toimintaperiaatteenamme perhekeskuspalveluissa on, että työyksikössämme työskentely on mielekästä, turvallista ja työntekijöillämme on mahdollisuus vaikuttaa työhönsä. Erityisen tärkeänä pidämme työyhteisön hyvinvointia ja tiimityötä. Tiimimme kokoontuu säännöllisesti tekemään töitä yhdessä, vaikka työyksikkömme sijaitsee eri kuntien alueilla. Jokaisella sosiaalityöntekijällä on mahdollisuus tehdä etätyötä viikoittain.

Millaiseen työhön etsimme tekijää?
Sosiaalityöntekijänä työskentelet lapsiperheiden palveluissa perhesosiaalityön ja ohjauksen tiimissä. Toimit lapsen asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä sosiaalihuoltolain mukaisessa suunnitelmallisessa lapsiperheiden sosiaalityössä. Tiimissämme työskentelee sosiaalityöntekijöitä, sosiaaliohjaajia ja johtava sosiaalityöntekijä.

Toivomme sinulta positiivista asennetta ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Eduksi katsomme kokemuksen lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä.

Mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme mielenkiintoisen työn osana kehittyvää lapsi- ja perhelähtöistä perhekeskusta. Työtäsi tukevat viikoittaiset perhesosiaalityön tiimit, johtavan sosiaalityöntekijän ohjaus- ja tuki sekä moniammatilliset tiimit ja menetelmät, jotka kehittyvät osana varhaisia perheiden palveluita osana toimivia perhekeskuspalveluita. Lisäksi tuemme työnhyvinvointia mm. ePassilla, työterveyshuollon palveluilla sekä säännöllisellä työnohjauksella.

Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaan 4042,62 €/kk. Varsinaisen palkan lisäksi maksetaan 300 €/kk rekrytointilisä 12 kk ajan viran vastaanottamisesta.

Kelpoisuusehtona on sosiaalityöntekijän kelpoisuus (sosiaalihuollon ammattihenkilölaki 817/2015).

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote sekä lääkärintodistus soveltuvuudesta työtehtävään. Pohjois-Savon hyvinvointialueelle palvelussuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen esittämistä.

Noudatamme Pohjois-Savon hyvinvointialueella tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme lain mukaista rokotussuojaa.

Virkaa täytettäessä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tule mukaan tekemään tärkeää työtä meidän lapsiperheiden sosiaalityön tiimiimme!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/594835/fi_FI