Vastaava ohjaaja Luonan vastaanottokeskukseen, Luona Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2024
  • Hae viimeistään 21.5.2024
  • Palkkaus: 3372,39€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Järvenpään vastaanottokeskukseemme ohjaustiimin vastaavaa ohjaajaa kokoaikaiseen, toistaiseksi voimassa olevaan, tehtävään. Aloitus mahdollisimman pian/ sopimuksen mukaan.

Meidän luona saat olla sinä. Me luonalaiset muodostamme yhteisön, jossa jokaisen on hyvä olla, #luonaote. Keskiössämme on inhimillisyys ja rohkeus tehdä arvokasta työtä elämäsi ehdoilla, ainutlaatuisella persoonallasi ja aina uutta oppien.

Vastaavana ohjaajana toimenkuvasi on monipuolinen ja toimintaympäristö muuttuva. Johdettavanasi on moniammatillinen ohjaustiimi, joka vastaa asiakkaiden vastaanotosta ja majoittamisesta sekä neuvonnan ja ohjauksen antamisesta. Tiimissäsi työskentelee ohjaajia ja sosiaaliohjaajia.

Esihenkilönä vastaat tiimin toiminnasta ja siitä, että lakisääteiset palvelut tuotetaan vastuullisesti ja laadukkaasti. Pidät myös itse asiakastyöstä, jota pääset tässä tehtävässä kehittämään yhdessä ohjaustiimin kanssa. Sinulta luonnistuu työvuorosuunnittelu. Tehtävääsi kuuluu myös yleisjohtamisen tukeminen, monipuolisia hallinnollisia tehtäviä, sidosryhmäyhteistyötä sekä mahdollisesti arki- ja viikonloppupäivystystä.

Arvostamme positiivista asennettasi ja kykyäsi inspiroida muita. Uskot yhdessä tekemisen voimaan, ja siksi nautit tiimisi kanssa yhdessä tekemisestä. Lähiesihenkilönä osaat mahdollistaa tiimiläisellesi onnistumisen kokemukset sekä valmennat ja kannustat kehittymään ja kehittämään. Tehtävässä pärjää vastuullinen tiimityöskentelijä, joka ei pelkää ottaa tarvittaessa lankoja omiin käsiinsä.

Tarjoamme sinulle:

- Merkityksellisen työn, mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit

- Työsi tueksi ammatillisen esihenkilön ja tiimin tuen sekä jatkuvan ryhmätyönohjauksen

- Laadukkaat työvälineet ja mahdollisuuden urakehitykseen Luonan sisällä

- Kilpailukykyisen palkan. Työsuhteen ehdoissa noudatamme yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta sekä palkkauksessa huomioimme tehtävän vaativuuden sekä työkokemus- ja osaamistaustasi

- Hyvät työsuhde-edut, kuten työterveyshuolto, työmatka-, hyvinvointi-, virike-, ja lounasetuus, vapaa-ajan tapaturmavakuutus, ilmaiset kahvit, merkkipäivien ja palvelusvuosien muistaminen ja palkallinen muuttopäivä.

Noudatamme palkkauksessa yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Kokoaikaisesti työskentelevän vastaavan ohjaajan lähtöpalkka on 3372,39e/ kk. Palkka nousee tästä kokemusvuosiesi mukaisesti työehtosopimukseen pohjautuen.

Vastaavalla ohjaajalla tulee olla:

- Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 8 SS:n mukainen sosionomin pätevyys tai 10 SS:n mukainen pätevyys ja Valviran myöntämä oikeus harjoittaa sosionomin ammattia laillistettuna ammattihenkilönä TAI

- Terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä (559/1994) annetun lain 5 SS:n mukainen sairaan- tai terveydenhoitajan pätevyys ja Valviran myöntämä oikeus harjoittaa sairaan- tai terveydenhoitajan ammattia laillistettuna ammattihenkilönä TAI

- Yhteisöpedagogin ammattikorkeakoulututkinto TAI

- Yllä olevia tutkintoja aikaisempi vastaava opistoasteinen tutkinto ja Valviran myöntämä oikeus harjoittaa kyseistä ammattia laillistettuna ammattihenkilönä.

Ilahdumme erityisesti, jos

- Arvostat työyhteisön monimuotoisuutta ja teet sosiaalityötä samalla ylpeydellä kuin me luonalaiset

- Sinulla on aiempaa esihenkilötyökokemusta

- Sinulla on ajokortti (B)

- Sinulla on kokemusta työskentelystä vastaavassa ympäristössä esimerkiksi vastaanottokeskuksessa, maahanmuuttajien kotoutumisen tukeminen tai asumispalveluiden parista ja olet tehnyt asiakastyötä

- Olet joustava ja omaat hyvät tiimi-, yhteistyö-, ja organisointitaidot.

Kiinnostuitko? Haethan pian, sillä rekrytoimme jo hakuaikana!

Mikäli sinulle heräsi kysyttävää, voit olla yhteydessä aluejohtajaamme Evelyniin: (evelyn.soer@luona.fi, 050-4685833)

Tutustu Luonaan

Räätälöimme ammattitaidolla sosiaali- ja terveyspalveluita aitoon tarpeeseen, etänä ja läsnä. Olemme vaikuttava ja vastuullinen kumppani työntekijöillemme, yhteistyökumppaneillemme ja asiakkaillemme. Haluamme olla paras sote-alan työnantaja. Yhdessä luomme koko yhteiskuntaan vaikuttavaa hyvinvointia.

- Luona yrityksenä (https://luona.fi/luona-yrityksena)

- Luona työnantajana (Luona työnantajana - Luona)

- Yhteiskunnallinen yritys (https://luona.fi/uutiset/luona-oylle-yhteiskunnallinen-yritys-merkki)

- Henkilöstöetumme (https://luona.fi/henkilostoedut-luonassa)

- Luonalaisten uratarinoihin (https://luona.fi/ajatusten-luona#luonalaisten-tarinat)

- Vastaanottokeskuspalveluihimme (https://luona.fi/vastaanottopalveluiden-neuvonta)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/vastaava-ohjaaja-luonan-vastaanottokeskukseen/DgK6Aa