Yrittäjä/osakas -Hyvinvointiala, Taara mobility Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Startup-yritys Taara mobility Oy taistelee istumatyön haittoja vastaan, kannustaen ihmisiä pitämään toiminnallisia taukoja työn lomassa. Kehitämme taukoliikuntaan soveltuvaa Taara-kehonhuoltovälinettä, kuvaavammin jumppakeppiä, sekä tarjoamme tuotteeseen liittyviä taukoliikuntapalveluja. Taarassa yhdistyvät design-esineen viehättävyys ja urheiluvälineen funktionaalisuus. Tulevaisuuden Taara tarjoaa kokonaisvaltaisen käyttäjäkokemuksen yhdessä käyttöliittymän kanssa (IoT app). Taara on suunnattu yritys- ja koti käyttöön, fysioterapeuteille työvälineeksi sekä urheilijoille kehonhuolto- ja treeni välineeksi.

Haluaisitko pitää huolta ihmisten hyvinvoinnista ja terveydestä? Oletko liikunnallisella taustalla ja koulutuksella esim. liikunnanohjaaja, fysioterapeutti, liikuntatieteiden maisteri tai vastaavalla koulutuksella varustettu ulospäinsuuntautunut moniosaaja? Ymmärrät myös myynnin merkityksen ja haluat rakentaa loistokasta brändiä hyvinvointi sektorin taivaalle. Haluatko työskennellä startup-yrittäjänä hyvinvointialalla?

Roolisi on tuoda tietoa ja osaamista ihmisten hyvinvoinnista ja kasvattaa näin Taaran osaajapoolia. Tehtäviisi kuuluisi tuottaa Taarasta sisältöä eri muodoissa erikanaviin. Lisäksi toimimme kentällä asiakkaissa ja autamme sekä kannustamme asiakkaitamme aktiiviseen arkeen. Yrityksen osakkaana olet myös mukana yrityksen rakentamisen monimuotoisissa tehtävissä.

Sinulla on:
- Halua auttaa ihmisiä tuki- ja liikuntaelin vaivojen torjunnassa
- Ymmärrystä urheilijoiden tarpeista
- Hyvät yhteistyö- viestintä- ja tiimityötaidot
- Kaupallista ajattelua
- Hyvää visuaalista silmää
- Kykyä tuottaa laadukasta sisältöä tekstin, kuvan ja videon muodossa
- Osaat käyttää hyvin sosiaalisen median kanavia ja ymmärrät niiden tärkeyden markkinoinnissa
- Alan jatkuvaa seuraamista ja halua kehittyä alasi ammattilaisena
- Omaat vahvat itseohjautumisen taidot
- Englanti taipuu sinulta sujuvasti

Eduksi katsotaan myös:
- Tekniikan osaaminen/koulutus app, IoT, nettisivut
- Media-alan koulutus/kokemus (sisällöntuotanto)
- kokemus/ koulutus brändin rakentaminen, myynti ja markkinointi, talous
- Vahva sosiaalisen median osaaminen

Mikäli kiinnostus heräsi ja koet, että sinulla olisi Taaralle annettavaa niin nyt olisi mahdollisuus päästä rakentamaan Taaran tarinaa yhteisesti katsomaamme suuntaan. Tulevaisuudessa rakennamme huipputiimin ympärillemme ja valloitamme kansanväliset markkinat. Palkkamme pohjautuu omiin tuloksiimme. Rentoa ja reipasta omannäköistä yrittämistä:)

Hakuaika: 30.06.2024 -Haastattelut aloitetaan heti sopivien ehdokkaiden osalta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:albert@taaramobility.fi