Henkilökohtainen avustaja, HLS-Avustajapalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Palkkaus: 12,78€/t
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko ajatellut tekeväsi henkilökohtaisen avustajan työtä? Hienoa, sillä meillä olisi sinulle paikka auki! Tule Spesiolle töihin muuttamaan maailmaa pieni pala kerrallaan.

Haemme vapaa-ajan avustajaa 50+ -ikäiselle, omatoimiselle Rahkapuistossa omassa asunnossa puolisonsa kanssa asuvalle naiselle Pieksämäelle.
Työtehtävät ovat avustamista kodin ulkopuolisissa asioinneissa ja virkistyksessä. Toiveena on päästä avustajan tuella esimerkiksi lenkille, pyöräilemään, mahdollisesti uimaan, elokuviin ja osallistua erilaisiin tapahtumiin. Työntekijällä tulee olla tsemppaava ja rohkaiseva työote.
Työtä on enintään 30 tuntia kuukaudessa ja työvuorot ovat sovitusti sekä iltaisin työtoiminnan jälkeen että viikonloppuisin. Haastatteluja pidetään ja paikka voidaan täyttää heti jo hakuajan puitteissa sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhteessa noudatetaan yksityistä sosiaalialan TES:sta.

Jos kiinnostuit paikasta, hae työtä osoitteessa:
https://www.spesio.fi/toihin-meille/avustajahaku/
Lisää viitteeksi työnantajan viite (AKTIIVINEN_PMK). Lisätietoa työstä saat alueen palveluesimieheltä numerosta 050 388 6061.
Tutustu meihin ja työsuhde-etuihin lisää: https://www.spesio.fi/henkilokohtaiset-avustajat/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:liisa.ronkanen@spesio.fi