Yrittäjä, Dirty Hippies Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Nyt olisi täydellinen tilaisuus ottaa uusi askel työelämässä ja aloittaa kokoaikainen tai sivutoiminen secondhand -yrittäjyys, jossa on hyvä potentiaali kasvulle. Liiketoiminta pyörii tällä hetkellä 4-5 osa-aikaisen työntekijän voimin, sekä yrittäjän osa-aikaisella panostuksella - voit siis helposti hypätä mukaan ilman heittäytymistä kokoaikaiseen yrittäjyyteen.

Kauppaan sisältyy useamman vuoden toiminnassa ollut kivijalkamyymälä ja nykyaikainen, pitkälle kehitelty Shopify -verkkokauppa. Lisäksi kauppaan kuuluu pieni myyntiä tukeva tuotevarasto, jota voi helposti laajentaa useampiin tuotekategorioihin. Kauppaa voi kehittää myös jälleenmyynnin avulla, sillä tuotevalikoimaa on mahdollista kasvattaa muilla lifestyle -brändeillä. Myymälä sijaitsee Turun ytimessä loistavalla paikalla, edullisessa vuokrakiinteistössä. Yrityksellä on uskollinen asiakaskunta ja myös uusia asiakkaita tulee päivittäin.

Yrityksellä on toimiva yhteistyö asiantuntevan tilitoimiston kanssa, pankki- ja maksuvälityspalvelut sekä vakuutukset kunnossa. Tässä on erittäin valmis paketti henkilölle, joka haluaa hypätä trendikkääseen kiertotalouden maailmaan pienellä riskillä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:eeva.sahlsten@gmail.com