Kesätyöntekijä noutopihalle, Stark Suomi Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2024
  • Hae viimeistään 19.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Me Starkissa uskomme, että jokainen työmaa tekee meidät vahvemmaksi. Meitä yhdistää tavallista tukevampi intohimo rakentamiseen, innostus sekä vastuuntuntoinen suhtautuminen asiakkaidemme liiketoimintaan ja tarpeisiin. Päällimmäisenä meillä on halu auttaa asiakkaitamme löytämään heille sopivat tuotteet, palvelut ja ratkaisut. Rakennustarvikeyritys Stark on palvellut suomalaisia rakentajia jo vuodesta 1868. Starklaisia on noin 1100 ympäri Suomen ja valtakunnallinen 27 myymälän verkostomme sekä verkkokauppa palvelevat ajasta ja paikasta riippumatta www.stark-suomi.fi. Stark on osa Euroopan suurinta rakennustarvikeyritystä STARK Groupia.

Kesätyöntekijä noutopihalle STARK Joensuu

Innostutko asiakaspalvelusta? Kiinnostaako sinua rakentaminen ja remontointi? Haluatko auttaa asiakkaita ja samalla itse kasvaa ja kehittyä timanttiseksi ammattilaiseksi? Jos vastasit kyllä, tervetuloa joukkoomme kerryttämään kokemustasi, hankkimaan uutta osaamista ja eväitä elämääsi! Olemme vastuullinen toimija ympäristön näkökulmasta ja haluamme olla asiakkaillemme ensisijainen kumppani vähähiilisessä rakentamisessa.

Olemme luotettava ja vastuullinen työnantaja - meillä pääset Vastuulliseen kesäduuniin. Perehdytämme sinut tehtävääsi ja tuemme osaamistasi. Saat meiltä kullan arvoista työkokemusta, rahaa omiin menoihin, reilun työyhteisön sekä henkilöstön ostoedut heti käyttöösi.

Voit hakea ilman aiempaa kokemusta, sillä me tarjoamme sinulle työyhteisön tuen ja hyvän perehdytyksen. Aikaisemmasta työkokemuksesta voi olla sinulle hyötyä, mutta tärkeintä on se, että viihdyt asiakaspalvelussa ja haluat oppia. Meidän ammattilaistemme ohjauksessa kasvat tulokkaasta timantiksi.

Tähtäätpä tulevaisuudessa mihin tahansa, meillä saat arvokasta kokemusta niin myynnistä, asiakaspalvelusta kuin rakennusalastakin. Kesätyö voikin olla myös ponnahduslauta pidemmälle työsuhteelle.

Noutopihalla palvellaan sekä rakentamisen ammattilaisia että kuluttaja-asiakkaitamme, ajetaan trukkia, lastataan ja puretaan kuormia - pääasiallisesti ulkona. Tehtävään vaaditaan vähintään 18 vuoden ikää.

Meillä pääset tekemään pääsääntöisesti samoja tehtäviä kuin muutkin työntekijämme. Osaamisen ja kokemuksen kasvaessa saat enemmän vastuuta, mutta yksin sinun ei tarvitse jäädä.

Työllistämme yli sata osa-aikaista kesätyöntekijää eri puolille Suomea. He huolehtivat siitä, että arjessa pyörät pyörivät lomakauden yli. Siksi meille on tärkeää, että kesätyöntekijät pitävät työtä mielekkäänä.

Tiedustelut

yksikönpäällikkö Ville Lajunen puh. +358444753870 tai email ville.lajunen@stark-suomi.fi

Hae tehtävää viimeistään 19.5.2024. Odotamme innolla hakemustasi!

Käsittelemme hakemuksia hakuajan aikana.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://yritys.stark-suomi.fi/toihin-meille/avoimet-tyopaikat