Tuotantotyöntekijä pakkausvalmistukseen, Eezy Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2024
  • Hae viimeistään 27.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tuotantotyöntekijä pakkausvalmistukseen

Etsimme reipasta ja motivoitunutta kesätyöntekijää asiakkaallemme Tuusulaan puupakkauksien valmistukseen. Työ on vaihtelevaa ja edellyttää huolellisuutta sekä tarkkuutta. Tarjoamme mukavan työympäristön ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Töitä tehdään kahdessa vuorossa. Aamuvuoro on klo 6-14 ja iltavuoro klo 14-22. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden oppia, kasvaa ja kehittyä toimialalla ainutlaatuisessa työpaikassa. Kyseessä on kesätyö, joka tulee alkamaan sopimuksen mukaan kesäkuun alussa ja määräaikainen työsopimus tehdään elokuun loppupuolelle asti.

Mitä odotamme:

- Kokemusta työkalujen käytöstä, etenkin saha ja naulapyssy tulisi olla tuttuja.

- Hyvää fyysistä kuntoa

- Suomenkielen taitoa

- Motivoitunutta asennetta ja halua tehdä töitä

Hyvä fyysinen kunto on etu, sillä työ sisältää painavien puuelementtien nostamista. Tulet saamaan tehtävään kattavan perehdytyksen, joten sinun ei tarvitse olla huolissasi, vaikka et vielä tietäisikään kaikkea - sinulle opetetaan tarvittavat tiedot ja taidot! Tärkeintä on, että olet valmis oppimaan uutta ja tarttumaan toimeen.

Mitä tarjoamme:

- Hyvän työyhteisön

- Hyvän perehdytyksen, saat oman perehdytys vastaavan

- Mahdollisuuden työllistyä pidemmäksikin aikaa

Herättikö tämä tehtävä kiinnostuksesi? Hienoa! Paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jos mielenkiintoinen työ mahtavan työporukan tukemana kiinnostaa sinua, hae jo tänään! Muistathan liittää hakemuksen mukaan myös CV:si.

Palkkaus:

Puusepän TES, palkkaus sovitaan erikseen tehtävään valitun henkilön kanssa.

Lisätiedot ja yhteystiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Jasmin Skogster
HR-harjoittelija
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy
040 307 5703
jasmin.skogster@eezy.fi

Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy - eläköön elämä ja työ. www.eezy.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://eezy.fi/tyopaikat/525048477