Myynti- ja projektipäällikkö Jakaja Oy:lle, Eezy Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
MYYNTI-/PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ
Jakaja Oy on vuonna 1988 perustettu yritys, joka suunnittelee, valmistaa ja asentaa materiaalinkäsittelyjärjestelmiä ja -laitteita sekä siilostoja ja teräsrakenteita.
Jakajan toimialana on materiaalinkäsittelyjärjestelmien kokonaistoimitukset, yksittäiset laitteet, sekä niiden varaosat. Projektitoimituksiimme kuuluvat esimerkiksi rehu-, vilja sekä elintarviketuotteiden käsittelyssä tarvittavat laitteet, kuten ketju- sekä ruuvikuljettimet, elevaattorit sekä pneumaattiset siirtolinjat.
Olemme Jakajalla toimittaneet projekteja menestyksekkäästi mm. suurten elintarviketeollisuuden, kemianteollisuuden sekä rehuteollisuuden yritysten tarpeisiin laajalti ympäri Suomea. Asiakassuhteemme ovat hyviä ja pitkäaikaisia. Jakaja Oy:llä on kantavien teräsrakenteiden edellyttämä CE-merkintäoikeus suunnittelemiinsa ja valmistamiinsa standardin EN 1090-1 mukaisiin teräsrakenteisiin.
Jakaja Oy:n toimitilat sijaitsevat Raumalla Isometsän teollisuusalueella. Yrityksen henkilöstön määrä on tällä hetkellä noin 20 henkilöä. Toimintaa on tukemassa myös monipuolinen ja luotettava alihankintaverkosto.
Etsimme nyt Jakaja Oy:lle
MYYNTI-/PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ
monipuolisiin myynnin sekä projektinhallinnan tehtäviin.
Tehtäväsi on laaja sekä teknispainotteinen. Teknisen myynnin asiantuntijana löydät asiakkaan tarpeita parhaiten vastaavat konseptit ja ratkaisut. Vastaat toimitusprojektin eri vaiheista, jotka sisältävät mm. tarjouslaskentaa, työsuunnittelua, laitevalintaa/mitoitusta, projektiseurantaa, yhteydenpitoa asiakkaisiin sekä projektien loppulaskelmien laatimista.
Odotamme sinulta soveltuvaa teknistä korkeakoulutusta (insinööri/DI) sekä aiempaa kokemusta myynnistä ja/tai projektin johtamisesta. Aiempi työkokemus kuljettimien ja materiaalinkäsittelylaitteiden parista on iso etu. Tehtävässäsi tarvitset myös hyvät tietotekniset valmiudet, mielellään Solid Works -perusosaamista, sekä piirustusten lukutaitoa. Edellytämme myös englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista. Ennen kaikkea toivomme sinulta itsenäistä, vastuullista ja ammattimaista työotetta sekä vahvoja viestintä-, organisointi- ja yhteistyötaitoja.
Tarjoamme sinulle erittäin monipuolisen, vastuullisen ja vaihtelevan tehtävän kasvu-uralla olevassa yrityksessä, jonka asiakaskunta koostuu isoista elintarvike- ja viljateollisuuden toimijoista. Saat tueksesi osaavan tiimin, jonka avulla pääset näyttämään kykysi myynnin sekä projektien parissa. Lisäksi tarjoamme kattavan työterveyshuollon, sekä tuemme työntekijöidemme hyvinvointia SMARTUM- työsuhde-eduilla.
Kiinnostuitko? Voit hakea tähän tehtävään lähettämällä hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera osoitteeseen helena.kiviranta@eezy.fi 31.05.2024 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Eezyllä Helena Kiviranta p. 044 780 5201 (arkisin klo 8-16).

Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy - eläköön elämä ja työ. www.eezy.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://eezy.fi/tyopaikat/525006688