Hydrauliikka-asentaja, Sisu Auto Oy, Karjaa, Wellpack Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme nyt hydrauliikka-asentajaa perinteikkäälle ajoneuvovalmistajalle Sisu Autolle. Haluatko liittyä osaksi viihtyisää ajoneuvoalan ammattilaisten joukkoa?

SISU on suomalaisen kuljetusvälineteollisuuden huipputuote. Sisu Auto toimittaa vaativiin siviili- ja sotilaskäyttötehtäviin suunniteltuja ajoneuvoja. Työpaikkana Sisu Autolla arvostetaan ammattitaitoon liittyvää laatutietoisuutta, joustavuutta ja kykyä ryhmätyöskentelyyn. Sisu Auton kasvuodotukset ovat korkealla ja tuotannon määrä kasvaa nyt nopealla aikataululla. Liity mukaan valmistamaan kotimaista huippulaatua!

Rekrytoinnin hoitaa Wellpack

Nyt on loistohetki avata uusi menestyksekäs suunta urallasi ja tulla työskentelemään kansallisesti merkityksellisiin tehtäviin kuorma- sekä sotilasajoneuvojen valmistuksen ytimeen.

Etsimme hydrauliikka-asentajaa Ab Sisu Auto Oy:lle ajoneuvoteollisuuden uusimpien tuotteiden ja teknologioiden pariin. Työtehtäviisi kuuluu ajoneuvojen kaavioiden mukainen hydrauliikkojen asennus. Asennus tapahtuu kevyempiin ajoneuvoihin. Aikaisempi kokemus katsotaan ehdottomasti eduksi.

Töitä tehdään Karjaan tehtaalla päivävuorossa maanantaista perjantaihin. Ahkeralle tekijälle avautuu hyvä mahdollisuus tehdä ylitöitä viikonloppuisin mielenkiinnon mukaan.

Aiempi kokemus ajoneuvojen hydrauliikka-asennuksesta vaaditaan. Mielenkiinto ajoneuvoja kohtaan sekä aikaisempi kokemus ajoneuvoalalta katsotaan tässä työssä eduksi.

Hakijalta odotetaan:

- Aikaisempaa kokemusta hydrauliikkojen asennuksesta ajoneuvopuolelta

- Laatutietoisuutta ja tarkkaa otetta työntekoon

- Ryhmätyöskentelytaitoja

Tarjoamme sinulle:

- Loistomahdollisuuden lähteä rakentamaan omansa näköistä uraa nopeasti kasvavassa organisaatiossa

- Kokoaikaisen päivätyön ja mahdollisuuden ylitöiden tekemiseen

- Kilpailukykyisen palkan

Työpaikka sijaitsee Karjaalla 30 minuutin päässä Lohjalta Turun ja Helsingin välissä.

Hae nyt! Lähetä CV:si ja hakemuksesi järjestelmän kautta. Rekrytointia hoitaa Wellpack Oy, joten lähetäthän hakemuksen ja kysymykset meille. Lisätietoja työstä antaa Pekka Suhonen puhelimitse +358 50 5463 024 tai sähköpostitse pekka@wellpack.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.wellpack.fi/jobs/4432284-hydrauliikka-asentaja-sisu-auto-oy-karjaa