Särmääjä Poriin, HR Satama Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2024
  • Hae viimeistään 8.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakkaallemme ammattimaisella työotteella varustettua tekijätyyppiä nimikkeellä

Särmääjä Poriin

Työtehtävät pitävät sisällään ohutlevykomponenttien taivutusta särmäyspuristimella. Toivomme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta tai aiempaa työkokemusta särmäyksen parissa. Meille tärkeää on myös asenteesi, oma-aloitteisuutesi sekä motivaatiosi kehittyä työtehtävässä.

Tarjottimella sinulla on pitkäaikainen työsuhde ja työnantaja, jonka ehdottomiin arvoihin kuuluu työntekijöiden hyvinvointi. Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa palkkaasi, sillä tehtävästä maksettava kompensaatio muodostuu osaamisesi ja kokemuksesi mukaisesti. Tehtävään saat kattavan perehdytyksen ja tukenasi on ammattitaitoinen, rento ja mukava työporukka.

Oletko sinä etsimämme särmääjä? Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jätäthän siis hakemuksesi meille jo tänään.

Muuta

Aloitus: Heti sopivan henkilön löydyttyä

Kesto: Pitkäaikainen

Sijainti: Pori

Meille voit rekisteröityä vaikka Facebook tai LinkedIn tunnuksilla - teemme asioista yksinkertaista ja helppoa! => hrsatama.fi (http://hrsatama.fi/)

Jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta, jotta voimme käsitellä sen tietoturvallisesti. Valitettavasti emme vastaanota sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, vaan toivomme kaikki hakemukset samaan kanavaan.

Terveisin,

Suorahakutiimi, HR Satama

www.hrsatama.fi (http://www.hrsatama.fi/)

Seuraa meitä somessa:

https://www.linkedin.com/company/hrsatama/

https://www.facebook.com/HRSatama/

https://www.instagram.com/hrsatama (https://www.instagram.com/hrsatama/)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.hrsatama.fi/jobs/2306494-sarmaaja-poriin