Putkentaivutusoperaattori Keski-Pohjanmaan alueel, HR Satama Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2024
  • Hae viimeistään 8.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme monipuolisesti metallialan sopimusvalmistajana toimivalle asiakasyrityksellemme tiiminvahvistusta nimikkeellä

Putkentaivutusoperaattori Keski-Pohjanmaan alueelle

Tulet työskentelemään monipuolisten CNC- ja tietokoneohjattujen putkentaivutuslaitteiden operoinnin parissa. Tehtävä sisältää taivutustyön lisäksi myös laadunvalvontaa, mittaamista, työkalujen ja asetusten vaihtoa, sekä tilausten priorisointia ja aikataulutusta. Työvälineenä tulet käyttämään erilaisia teknisiä piirustuksia. Kyseessä pääasiassa päivätyö, joskin arvostamme ajoittaista vuorotyövalmiutta.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli omaat jo työkokemusta edellä mainitun kaltaisista tehtävistä, sekä alalle soveltuvan koulutustaustan. G-koodin tuntemus, CAD-osaaminen, sekä teknisten piirustusten lukutaito katsotaan ehdottomasti eduksesi. Omaat myös hyvät tiimityötaidot, aidon halu oppia ja kehittyä, sekä reippaan ja toimeen tarttuvan työotteen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, sekä vakituisen työsuhteen alati kehittyvässä ja vahvasti tulevaisuuteen katsovassa vakavaraisessa asiakasyrityksessämme. Tukenasi työskentelee asiakasyrityksemme innostava ja kannustava tiimi.

Maksamme työpanoksestasi osaamistasi vastaavan palkkauksen, joten avaathan meille työkokemustasi ja palkkatoivettasi hakulomakkeellamme. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten viimeistään nyt on oikea aika jättää hakemuksesi ja CV:si rekrytointijärjestelmäämme!

Muuta

Aloitus: Heti oikean henkilön löydyttyä

Kesto: Pitkäaikainen

Sijainti: Keski-Pohjanmaan alue

Työaika: Kokoaikainen päivätyö

Meille voit rekisteröityä vaikka Facebook tai LinkedIn tunnuksilla - teemme asioista yksinkertaista ja helppoa! => hrsatama.fi (http://hrsatama.fi/)

Jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta, jotta voimme käsitellä sen tietoturvallisesti. Valitettavasti emme vastaanota sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, vaan toivomme kaikki hakemukset samaan kanavaan.

Terveisin,

Suorahakutiimi, HR Satama

www.hrsatama.fi (http://www.hrsatama.fi/)

Seuraa meitä somessa:

https://www.linkedin.com/company/hrsatama/

https://www.facebook.com/HRSatama/

https://www.instagram.com/hrsatama (https://www.instagram.com/hrsatama/)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.hrsatama.fi/jobs/3448264-putkentaivutusoperaattori-keski-pohjanmaan-alueelle