Asennustaitoinen putkihitsaaja Ouluun, HR Satama Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2024
  • Hae viimeistään 27.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme putkistojen, säiliöiden ja painelaitteiden valmistamisen ja asentamisen parissa toimivalle asiakasyrityksellemme tiiminvahvistusta nimikkeellä

Asennustaitoinen putkihitsaaja Ouluun

Työssäsi tulet hitsaamaan monipuolisesti erilaisia kirkkaita erikoismetalleja MIG/MAG, TIG ja puikkomenetelmillä putkistojen, säiliöiden ja painelaitteiden valmistamisen parissa. Hitsaamisen lisäksi tehtäviisi tulee kuulumaan myös asennustyö: pääset siis työskentelemään monipuolisesti sekä konepajalla että erilaisissa teollisuuskohteissa.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli omaat jo työkokemusta vastaavan kaltaisista tehtävistä joko hitsaus- tai asennuspuolelta. Valmis molempien osa-alueiden taitaja sinun siis ei tarvitse olla. Arvostamme monipuolista kokemusta erikoismetalleista ja erilaisista hitsausmenetelmistä, sekä alalle soveltuvaa koulutustaustaa.

Tarjoamme monipuolisen työn osana alan johtavan asiakasyrityksemme tiimiä. Pääset työskentelemään vahvaan kasvuun tähtäävän asiakasyrityksen ammattitaitoisen tiimin kanssa, jolle työn laatu on kunnia-asia. Mikäli nautit monipuolisesta työstä, jossa haluat päästä yhdistämään pajatyön ja reissutyön parhaat puolet, voi tämä paikka olla juuri sinua varten!

Työpanoksestasi maksamme osaamistasi vastaavan, kilpailukykyisen palkan, joten avaathan meille kokemustasi ja palkkatoivettasi hakulomakkeellamme. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten viimeistään nyt on sopiva hetki jättää hakemuksesi ja CV:si rekrytointijärjestelmäämme.

Muuta

Aloitus: Heti sopivan henkilön löydyttyä

Kesto: Pitkäaikainen

Sijainti: Oulu, osittainen reissutyö

Työaika: Kokoaikainen

Meille voit rekisteröityä vaikka Facebook tai LinkedIn tunnuksilla - teemme asioista yksinkertaista ja helppoa! => hrsatama.fi (http://hrsatama.fi/)

Jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta, jotta voimme käsitellä sen tietoturvallisesti. Valitettavasti emme vastaanota sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, vaan toivomme kaikki hakemukset samaan kanavaan.

Terveisin,

Suorahakutiimi, HR Satama

www.hrsatama.fi (http://www.hrsatama.fi/)

Seuraa meitä somessa:

https://www.linkedin.com/company/hrsatama/

https://www.facebook.com/HRSatama/

https://www.instagram.com/hrsatama (https://www.instagram.com/hrsatama/)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.hrsatama.fi/jobs/3669271-asennustaitoinen-putkihitsaaja-ouluun