Asiakaspalvelija/Asiakashankkija, kesätyö, M&J Dynastia Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2024
  • Hae viimeistään 19.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kesälomakauden pian käynnistyessä palkkaamme joukkoomme 5 kesätyöntekijää tiimiimme. Olemme Vastuullinen Työnantaja- sertifioitu yritys ja noudatamme näitä periaatteita päivittäisessä toiminnassamme. Teemme paljon yhteistyötä korkeakoulujen kanssa ja toimistomme sijaitsee Asemakadulla keskustassa, hyvien kulkuyhteyksien äärellä.

Edustamme lukuisia yhteistyökumppaneitamme, joihin lukeutuu mm. yksi Suomen suurimmista operaattoreista, urheiluseuroja, jäsenhankintaa, bookkausta, pankkipalveluita, Ruokaboksi sekä uusimpana Mieli ry ja pystymme seisomaan yhteisten arvojen kanssa jokaisen edustamamme yrityksen kanssa. Työtä teemme energisellä ja ripeän myynnillisellä otteella sekä suomeksi että englanniksi useimmissa yhteistöissä. Kolmannesta kielestä on toki myös hyötyä.

Aiempi kokemus puhelintyöstä, asiakaspalvelusta tai myyntityöstä on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Perehdytämme työhön huolellisesti ja valmennus meillä on jatkuvaa. Arvostamme suuresti positiivista elämänkatsomusta ja herkässä olevaa hymyä, sillä työpaikan hyvä henki on meille todella tärkeä asia. Tehtävä edellyttää sujuvia it-taitoja ja uuden omaksumista nopeasti sekä täysi-ikäisyyttä.

Jokainen työtehtävä hoidetaan raudanlujalla asenteella ja varmistamme, että sinulla on tarvittavat taidot onnistuaksesi edustamaan mitä tahansa yhteistyökumppaniamme.

Työpäivämme sisältää 30min ruokatauon sekä 3 kahvitaukoa, eli aktiivista työaikaa kertyy kuutisen tuntia. Palkkauksemme on turvallinen takuupalkka 1000 euroa/kk sekä erittäin hyvät tulososuudet ja bonukset, joten ensimmäisen kuukauden jälkeen odotusarvomme on +2000 euroa/kk ja parhaimmillaan 3000-4000 euroa/kk. Palkkausta käsittelemme hyvin avoimesti ja seuraamme tarkasti päivittäin ja viikottain jokaisen henkilön kanssa. Kuuntelemme myös henkilökuntaamme ja järjestämme useita kertoja kuukaudessa kilpailuja, leikkimielisesti mutta erinomaisin palkinnoin.

Työtä on mahdollisuus jatkaa myös osa-aikaisena opintojen ohessa syksyllä, sillä mielellämme pidämme hyvät tyypit talossa pidempäänkin ja työvuorot voimme sopia erittäin joustavasti.

Lue meistä lisää kotisivultamme www.mjdynastia.fi ja jätä yhteydenottopyyntösi. Lisätietoja työstä antaa Janiina Kekkonen sähköpostitse janiina.kekkonen@mjdynastia.fi ja viestitse 044 526 4462.

www.mjdynastia.fi/rekry

Käy tsekkaamassa myös somekanavamme:
Facebook
Instagram
LinkedIn
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:janiina.kekkonen@mjdynastia.fi