Luokanopettaja, Pihlajiston ala-asteen koulu, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2024
  • Hae viimeistään 20.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme kouluumme luokanopettajaa viidennelle vuosiluokalle lukuvuodeksi 2024-25. Koulussamme opiskelee yhteensä noin 490 oppilasta pääkoulussa Pihlajistossa ja sivukoulussa Viikinmäessä. Tehtävä sijoittuu pääkoulun puolelle. Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien äärellä ja luonnonläheinen ympäristö mahdollistaa opiskelun ja retkeilyn lähiluonnossa.

Yhdessä tekeminen ja joustavat opetusjärjestelyt ovat keskeinen osa koulumme toimintakulttuuria, meillä ei jää yksin! Vuosiluokan opettajat tekevät tiivistä yhteistyötä arjessa ja ryhmille on yhteisiä opetusjärjestelyjä.

Haemme ratkaisukeskeisesti toimivaa, erinomaiset vuorovaikutustaidot omaavaa luokanopettajaa, jolla on kyky opettaa laajasti alakoulun eri oppiaineita. Arvostamme kokemusta alakoulussa opettamisesta sekä monenlaisten oppijoiden kasvattamisesta ja opettamisesta.

Kelpoisuusehto:
Kelpoisuus määräytyy asetuksen 1998/986 mukaan. Määräaikaisissa tehtävissä kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa myös vaadittavaa kelpoisuutta vailla olevat hakijat otetaan huomioon.

Määräaikaiseen virkasuhteeseen otettavan tulee toimittaa itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/KASKO-01-613-24