CNC-koneistaja Akaan seudulle, HR Satama Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme erittäin laaja-alaisesti eri teollisuuden aloilla toimivalle, vakavaraiselle asiakasyrityksellemme tiiminvahvistusta nimikkeellä

CNC-koneistaja Akaan seudulle

Tehtävänkuva

Pääset työstämään raskaan teollisuuden metallikappaleita jyrsimällä ja aarporaamalla sekä lyhyinä sarjoina että yksittäiskappaleina. Tarvittaessa säädät asetuksia ja teet muokkauksia valmiiseen ohjelmaan. Työvälineinä tulet käyttämään säännöllisesti erilaisia nosturetia ja teknisiä piirustuksia.

Millaista henkilöä etsimme?

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli omaat työkokemusta vastaavan kaltaisista tehtävistä, ja suoriudut niistä jo itsenäisesti. Omaat alalle soveltuvan koulutustan ja valmiuden 3-vuorotyöhön. Arvostamme kokemusta erilaisista CNC-koneistusmenetelmistä sekä -ohjauksista.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme pitkäaikaisen työn vakavaraisessa, vahvaan kasvuun tähtäävässä asiakasyrityksessämme. Pääset työskentelemään asiakasyrityksemme nykyaikaisissa tuotantotiloissa modernila konekannalla, ja tukenasi työskentelee asiakasyrityksemme innostava ja kannustava tuotantotiimi, jolle työn laatu on kunnia-asia.

Kiinnostuitko?

Maksamme työpanoksestasi osaamistasi vastaavan palkan, joten avaathan meille työkokemustasi ja palkkatoivettasi hakulomakkeella. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten viimeistään nyt on hyvä hetki jättää hakemuksesi ja CV:si rekrytointijärjestelmäämme!

Muuta

Aloitus: Heti sopivan henkilön löydyttyä

Kesto: Pitkäaikainen

Sijainti: Akaa

Työaika: Kokoaikainen, 3-vuorotyö

Meille voit rekisteröityä vaikka Facebook tai LinkedIn tunnuksilla - teemme asioista yksinkertaista ja helppoa! => hrsatama.fi (http://hrsatama.fi/)

Jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta, jotta voimme käsitellä sen tietoturvallisesti. Valitettavasti emme vastaanota sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, vaan toivomme kaikki hakemukset samaan kanavaan.

Terveisin,

Suorahakutiimi, HR Satama

www.hrsatama.fi (http://www.hrsatama.fi/)

Seuraa meitä somessa:

https://www.linkedin.com/company/hrsatama/

https://www.facebook.com/HRSatama/

https://www.instagram.com/hrsatama (https://www.instagram.com/hrsatama/)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.hrsatama.fi/jobs/3720406-cnc-koneistaja-akaan-seudulle