Perusopetuksen erityisluokanopettaja, Kempeleen kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2024
  • Hae viimeistään 20.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Viran kelpoisuusvaatimukset ovat asetuksen 986/1998 mukaiset. Kelpoisuuden osoittavat alkuperäiset tutkintotodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Ylikylän koulu on peruskoulu, jossa opiskelevat 1.-9. luokat. Aktiivisen tiimitoiminnan avulla suuri koulu on saatu toimimaan pienemmissä yksiköissä, joissa jokaisella on oma aktiivinen roolinsa ja turvallinen paikkansa. Hyvinvointi on keskeinen osa koulun toimintakulttuuria kaikilla tasoilla.

Tutustu koulumme toimintaan Instagramissa @ylikylankoulu_kempele sekä nettisivuillamme https://www.kempele.fi/varhaiskasvatus-ja-opetus/perusopetus/ylikyla.html

Haemme joukkoomme positiivista, kehittämishaluista ja sitoutuvaa opetuksen monipuolista ammattilaista, jolla on vahvat tiimityötaidot. Edellytämme sinulta hyviä yhteistyötaitoja, yhteisöllistä työotetta sekä halua kehittää joustavia ja inklusiivisia opetusjärjestelyjä. Toivomme sinulta monipuolista kokemusta erityisopetuksen kentästä ja moniammatillisesta yhteistyöstä.

Ylikylän koulussa kasvaa oppilaita, jotka oppivat tuntemaan omat vahvuutensa ja pystyvät kasvamaan täyteen mittaansa turvallisessa yhteisössä, luottavaisina tulevaisuutensa ja oman polkunsa löytämiseen.

Virassa noudatetaan 6 kk koeaikaa. Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote sekä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Hakemus jätetään sähköisesti osoitteessa www.kempele.fi/tyopaikat. Hakuaika päättyy 20.5.2024 klo.15.00.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/600553/fi_FI