Sosiaalityöntekijä, lounainen Lappi, Lapin hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2024
  • Hae viimeistään 20.5.2024
  • Palkkaus: 4100€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sosiaalityöntekijän tehtävä sijoittuu hyvinvointialueen organisaatiossa sosiaalipalveluiden toimialalle, perheiden ja työikäisten palveluiden -vastuualueelle Lounaisen Lapin palvelualueelle, Keminmaan toimipisteeseen. Lastensuojelun tiimeissä työskentelee sosiaalityöntekijöitä, perheohjaajia sekä johtava sosiaalityöntekijä.

Avoinna olevan viran tehtävät sijoittuvat lastensuojelun avo- ja sijaishuoltoon. Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu lastensuojelulain mukaiset lapsen asioista vastaavan sosiaalityöntekijän tehtävät sekä suunnitelmallinen lastensuojelun avo- ja sijaishuollon sosiaalityö yhteistyössä asiakkaan ja moniammatillisen verkoston kanssa. Lisäksi tehtävään kuuluu sosiaalityön virka-aikaiseen päivystykseen osallistuminen ns. takapäivystyksenä, virka-aikainen sosiaalipäivystys on keskitetty Rovaniemelle.

Tarjoamme työn tueksi viikoittaiset tiimipalaverit ja johtavan sosiaalityöntekijän tuen, säännöllisen työnohjauksen sekä Smartum-edun.

Tehtävässä edellytetään itsenäistä ja aloitteellista työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisöissä toimimisen taitoja. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Työntekijöillämme on mahdollisuus tehdä etätöitä työmme luonne huomioon ottaen.

Arvostamme kokemusta sosiaalityöstä, motivoitunutta ja ratkaisukeskeistä työotetta, valmiutta pari- ja tiimityöhön sekä verkostotyön osaamista.

Kelpoisuusvaatimuksena sosiaalityöntekijän tehtävään on sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015) mukainen pätevyys ja oikeus harjoittaa sosiaalityöntekijän ammattia laillistettuna ammattihenkilönä. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 4 100 €/kk. Uusille, viran vastaanottaville kelpoisuusehdot täyttäville sosiaalityöntekijöille on käytössä rekrytointilisä 300,00 euroa/kk puolen vuoden ajan. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Lounaisen alueen virka-ajan ulkopuoliseen sosiaalipäivystykseen osallistumisesta maksamme aluekohtaisen erillislisän.

Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ja toimitettava työnantajalle nähtäväksi lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) mukaisesti itseään koskeva rikosrekisteriote. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Hae tehtävää sähköisellä lomakkeella Kuntarekry-palvelussa. Hakuaikaa on jatkettu 20.5.2024 klo 15.00 saakka.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/595667/fi_FI