Metsäkoneenkuljettaja, J.D. Irving Limited
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2024
  • Hae viimeistään 27.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Metsäkoneenkuljettajaksi Kanadaan

Haluatko saada kansainvälistä työkokemusta ja lähteä Kanadan itärannikolle New Brunswickiin metsäkoneenkuljettajaksi? J.D. Irving hakee moto- ja ajokoneenkuljettajia lähtökohtaisesti kahdeksi vuodeksi Kanadaan. Lähde yksin, kaverin tai perheen kanssa!

J.D. Irving maksaa lennot Kanadaan ja auttaa muuttoon sekä viisumiin liittyvissä asioissa. New Brunswick tarjoaa monipuoliset harrastuspuitteet kalastukseen, vaeltamiseen ja metsästykseen. Heillä työskentelee parhaillaan useita suomalaisia, jotka kertovat mielellään omista kokemuksistaan uusille hakijoille.

Jos täytät alla olevat kriteerit, saatat olla etsimämme henkilö!

- Olet suorittanut toisen asteen tutkinnon

- Sinulla on joko vähintään kaksi vuotta työkokemusta metsäkoneenkuljettajan työstä viimeiseltä viideltä vuodelta tai olet suorittanut metsäkoneenkuljettajan tutkinnon jonka lisäksi sinulla on vähintään vuosi alan työkokemusta

- Pystyt kommunikoimaan englannin kielellä kohtalaisen hyvin

Työnkuvaus

Tärkeimmät tehtäväsi ovat metsäkoneen kuljettaminen turvallisesti ja tehokkaasti tuotantotavoitteiden saavuttamiseksi sekä rutiinihuollon suorittaminen tarvittaessa. Kanadassa pääset keskittymään itse ajamiseen, sillä tuotantoraportoinneista huolehtii muu osapuoli. Normaali viikkotyöaika on 50 tuntia ja teet kaksivuorotyötä. Tuntipalkka on 26-27 CAD. Elinkustannukset Kanadan New Brunswickissä ovat edullisemmat kuin Suomessa, tämä on myös hyvä huomioida.

Työnantajanasi J. D. Irving

- Maksaa uuden työntekijän lennot Kanadaan ja tukee työlupaprosessissa

- Tarjoaa majoituksen ensimmäisten 12 viikon ajaksi (pientä nimellistä maksua vastaan)

- Tarjoaa ajoneuvon ensimmäisten 8 viikon ajaksi (pientä nimellistä maksua vastaan)

- Maksaa kokonaan kuljettajakoulutuksen luokan 5 ajokortin saamiseksi.

- Auttaa käytännön asioissa (pankkitilin perustaminen, provinssin sairaanhoitokortin ja Kanadan sosiaaliturvatunnuksen hakeminen jne.)

Kiinnostuitko? Kysy lisää tehtävästä JDI:n pitkäaikaiselta yhteistyökumppanilta Lauralta arkipäivisin klo 10-14 välillä soittamalla numeroon +358 44 277 8664, myös Whatsapp. Hae paikkaa lähettämällä englanninkielinen CV 27.5.2024 mennessä osoitteeseen laura@lauraenckell.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:laura@lauraenckell.fi