Korkeakouluharjoittelija, digitalisaation edistäm, Opetushallitus
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2024
  • Hae viimeistään 20.5.2024
  • Palkkaus: 1628,38€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Ammatillinen koulutus -yksikössä tehtävänämme on ammatillisten perustutkintojen, ammattitutkintojen ja erikoisammattitutkintojen sekä ammatilliseen koulutukseen valmentavien koulutusten perusteiden sekä muiden määräysten valmistelu, toimeenpanon tuki, ohjaus ja seuranta. Tehtäviimme kuuluu ammatillisen koulutuksen kehittäminen, työskentely työelämätoimikuntien ja niiden sihteeristön kanssa sekä tutkintorakenteen muuttamista koskevien esitysten ja tutkintovientikoulutukseen liittyvien lupien valmistelu. Yksikkömme vastaa ammatillisen koulutuksen laadunhallinnan toiminnoista.

Harjoittelijan tehtävät liittyvät ammatillisten koulutuksen digitalisaation edistämiseen. Harjoittelijan tehtäviin kuuluvat avustavat tehtävät liittyen digitaalisen osaamisen sanoittamiseen osana tutkintojen kehittämistyötä sekä tekoälysuositusten valmistelussa avustaminen. Harjoittelija osallistuu työpajojen ja verkostotapaamisten suunnitteluun, toteutukseen sekä tulosten yhteenvetojen laatimiseen ja raportointiin. Hänellä on Digitalisaatio ammatillisessa koulutuksessa -verkoston ylläpitoon ja viestintään liittyviä tehtäviä.

Jos hakijalla on tilastotieteen vahvaa osaamista, harjoittelijan työhön voidaan sisällyttää valtakunnallisten opiskelija- ja työelämäpalautteiden tulostietojen tuottamiseen liittyviä tehtäviä. Näitä ovat tilastomuotoisten tulosten käsittely, analysointi, jalostaminen ja visualisointi Opetushallituksen tilannekuvatilastoiksi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://valtiolle.fi/tyoavain/4821/fi_FI