Myyntipäällikkö, Lomallo Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lomallo Oy on dynaamisesti kasvava matkailualan yritys, joka on saavuttanut merkittävää menestystä viime vuosina. Vuonna 2023 Lomallon liikevaihto oli 2,4 miljoonaa euroa, ja yritys saavutti liikevoittoa + 288 000 euroa, mikä osoittaa yhtiön vahvaa taloudellista suorituskykyä ja liiketoiminnan tehokkuutta.

Lomallo Oy tarjoaa asiakkailleen korkealaatuista asiakaspalvelua, mikä on ollut avaintekijä sen nopeassa kasvussa. Yritys tarjoaa ainutlaatuisen konseptin, jossa asiakkailla on käytössä maailman jokainen matkakohde ilman varauspalkkioita. Varaamme työmatkat, räätälöidyt lomamatkat ja tarjoamme ekologisesti kestävät matkavaihtoehdot, vastaten monipuolisesti nykyaikaisten matkailijoiden tarpeita. Lomallo on lisäksi erittäin kustannustehokas palvelu henkilökunnan sitouttamiseen ja palkitsemiseen.

Lomallon toiminnan ytimessä on sitoutuminen asiakaskokemuksen parantamiseen ja uusien, innovatiivisten matkailutuotteiden kehittämiseen, mikä heijastuu niin palveluvalikoimaan kuin yrityskulttuuriinkin. Työskentely Lomallo Oy:ssä tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden olla osa kehittyvää ja eteenpäin katsovaa tiimiä, joka asettaa suuret tavoitteet sekä itselleen että matkailualalle kokonaisuudessaan.

Työpaikka Lomallo Oy:ssä on oivallinen tilaisuus ammattitaidon kehittämiseen ja uralla etenemiseen kasvavassa yrityksessä, joka arvostaa innovatiivisuutta ja asiakaslähtöisyyttä. Yrityksellä toimipisteet Vuokatissa, Tahkolla, Helsingissä, Tampereella ja Ikaalisissa.

Olemme tällä hetkellä voimakkaan kannattavan kasvun vaiheessa, minkä takia etsimme nyt Helsingin toimipisteelle aktiivisia ja innostuneita myyntipäälliköitä B-to-B yritysmyyntiin.

Myyntipäällikköä (3 hlö) Helsingin toimipisteelle

Odotamme:
-olet valmis tekemään aktiivista asiakashankinta-, myynti- ja asiakaspalvelutyötä asiakasyritysten eteen
-Innostusta myyntiin ja uusien asiakkaiden sekä ihmisten kontaktoimiseen
-olet tavoitteellinen, aktiivinen, määrätietoinen ja sinulla on kyvykkyyttä toimeenpanoon
-asennetta, intohimoa ja positiivista energiaa yritysten kannattavan kasvun ja henkilöstön kehittämiseen ja tukemiseen - työhyvinvoinnin kehittäminen
-kokemusta ja näyttöä tuloksellisesta asiakashankinta ja myyntityöstä

Tehtäviisi kuuluu mm.
-potentiaalisten asiakkaiden hankkiminen, kontaktointi ja asiakastapaamisten sopiminen aktiivisesti omalla alueella
-asiakastapaamiset ja tarvekartoitus keskustelut kohteissa/asiakkaiden luona
-myyntityö: tarjouslaskenta ja kaupan klousaaminen
-asiakaspalvelu ja asiakastyytyväisyydestä huolehtiminen
-lisäksi odotamme yrityselämän tuntemusta, kontakteja ja yhteistyöverkostoja sekä halua, intohimoa ja kyvykkyyttä solmia sekä rakentaa uusia kontakteja ja kumppanuuksia
-työ edellyttää matkustamista Suomessa ja satunnaisesti myös ulkomailla

Tarjoamme mm:
-pääset mukaan osaksi kasvuyritystä ja kehittämään asiakashankinnan ja myynnin työkaluja: valmiit tuotteet/palvelut, työkalut ja referenssit
-mahtavat henkilöstöedut
-mahdollisuuden kehittyä asiakashankkijana ja myyjänä omalla urapolulla
-organisaation tuen omaan asiakashankintaan, myyntiin
-pääset mukaan asiakashankinnan ja myynnin valmennukseen
-markkinoinnin ja johdon tuen tulokselliseen asiakashankinta ja myyntityöhön
-hyvän taloudellisen ansaintamahdollisuuden: takuupalkka + provisio.

Heräsikö kiinnostus? Hae tehtävään! Hae tehtävää viimeistään 31.5.2024. Kerro hakemuksessa lyhyesti aiemmasta työhistoriastasi ja referensseistä; mitä olet tehnyt ja mitä tuloksia olet saanut aikaan sekä omista tavoitteistasi ja unelmistasi tulevaisuudessa.
Älä turhaan viivyttele hakemuksesi lähettämistä, käsittelemme niitä jo hakuajan aikana.
Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Petri Makkonen, toimitusjohtaja, 0400-550 944, petri.makkonen@lomallo.fi. Soita, laita sähköpostia, ja kysy rohkeasti lisää!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:petri.makkonen@lomallo.fi