Ravintolatyöntekijöitä Kuopion ravintolamaailmoih, Ok PeeÄssä
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2024
  • Hae viimeistään 19.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
KUOPIO

Osuuskauppa PeeÄssä on yli 128 000 asiakasomistajan omistama palvelualan yritys Pohjois-Savossa. Tehtävänämme on tuottaa kilpailukykyisiä etuja ja palveluja asiakasomistajille sekä kehittää jäseniemme ja koko Pohjois-Savon hyvinvointia. Henkilöstöä meillä on yli 2000 ja olemme mukana lähes jokaisen pohjoissavolaisen elämässä.

Haemme nytravintolatyöntekijöitä Kuopion ravintolamaailmoihin
Sokoksen ravintolamaailmasta löytyy ravintolaa ja kahvilaa moneen makuun. Tarjoamme ihania makuelämyksiä sekä asiakaspalvelua saman katon alla. Konsepteista meiltä löytyy kaikkien tuttu Rosso, kahvilaelämyksiä tarjoava Coffee House, pullantuoksuinen Presso, nopeaan ruokailuun Hesburger sekä uutuutena avattava uniikki ravintolakonsepti Leiketupa. Ravintolamaailma Ykkösrastilla on 160 asiakaspaikkaa ja sen liikeideoina ovat Presso, Rosso Express ja Hesburger ja Ravintolamaailma Prisma Kuopiossa on 360 asiakaspaikkaa ja sen liikeideoina ovat Presso, Buffa ja Hesburger.

Oletpa vasta nouseva tähti tai rautainen ammattilainen, niin tässä tehtävässä voit tehdä monipuolisia ravintolan työtehtäviä ravintolamaailmoiden eri osastoilla ja tarjota asiakkaillemme helpompaa ja parempaa arkea. Työnkuva on joustava ja sitä voidaan muokata toiveidesi mukaan sisältämään esimerkiksi keittiötyöskentelyä kuten noutopöydän tuotteiden ja pizzan valmistamista, kahvion tai Hesburgerin työtehtäviä sekä asiakaspalvelu- ja kassatyötä.

Työsuhteet ovat osa-aikaisia ja määräaikaisia tai vakituisia. Aloitus sopimuksen mukaan, viimeistään kuitenkin kesäkuussa. Työtunnit ovat keskimäärin 20-25 h/ vk. Arvostamme moniosaamista, asiakaspalvelutaitoa, aiempaa työskentelyä nopean ruuan parissa sekä kokemusta lounasruokien valmistamisesta. Tärkeintä meille kuitenkin on, että sinulla on intoa oppia!

Onko sinulla?
- iloista ja reipasta palveluhenkistä asennetta
- tiimihenkeä ja yhteistyökykyä

Haluatko sinä?
- tehdä monipuolisia työtehtäviä
- toimia tiimissä ja osana ravintolamaailmoita
- sitoutua liikeideaan ja yhteisiin tavoitteisiin
- tuottaa etuja ja palveluita asiakasomistajille

Tarjoamme sinulle
- monipuolisia työtehtäviä ravintolamaailmoiden iloisissa ja toimeliaissa työyhteisöissä
- mahdollisuuden kehittää osaamistasi eri työtehtävissä
- MaRaVa TES mukaisen palkkauksen ja rahanarvoisia henkilöstöetuja
- siitä miksi S-ryhmään kannattaa tulla töihin voit lukea lisää täältä

Hakuaika
Hakuaika päättyy 19.5.2024, mutta huomioithan, että pidämme haastatteluja jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilön löydyttyä. Jos siis kiinnostuit, niin jätä hakemus pian!

Lisätietoja tehtävästä antavat
Ravintolamaailma Prisma Kuopion ravintolapäällikkö Henna Kananen p. 044 719 7823
Ravintolamaailma Ykkösrastin ravintolapäällikkö Taina Mustonen p. 044 719 7043
Sokoksen Ravintolamaailma ravintolapäälllikkö Sanna Laakso p. 050 591 2477
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/RAVINTOLAMAAILMA-KUOPIO-YKKSRASTI/Ravintolatyntekij-Ravintolamaailmat-Ykksrasti-ja-Prisma-Kuopio_R-27707-1