Ansvarig ledare för eftermiddagsverksamhet, Staff, Pilke päiväkodit Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2024
  • Hae viimeistään 20.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Pilke päiväkodit öppnar en ny enhet för eftermiddagsverksamhet i Staffansby skola fr.o.m. augusti 2024. Vi på Pilke har lång erfarenhet av att ordna eftermiddagsverksamhet och Pilke eftisar finns i flere kommuner, både i svensk- och finskspråkiga skolor. Vi söker en motiverad och barnkär ansvarig ledare till Staffansby skolas eftis. Arbetet är deltidsjobb (27h/vecka) och arbetstiden infaller på vardagar huvudsakligen mellan kl. 11 och 17. Arbetet börjar 1.8.2024.

I ditt arbete utför du högklassigt fostringsarbete och barnorienterad verksamhet. Ansvariga ledaren planerar, genomför och utvecklar verksamheten tillsammans med sitt team, samt jobbar i tätt samarbete med hemmen och skolan. Koordinatorn inom eftermiddagsverksamhet och Pilkes andra svenskspråkiga ansvariga ledare stöder dej i ditt arbete. Vi önskar oss av sökanden yrkesutbildning som lämpar sej för uppgiften och/eller erfarenhet av att jobba med barn. Vi värdesätter tidigare arbetserfarenhet inom eftermiddagsverksamhet. Det är viktigt att sökanden är initiativ- och iderika, har god ledarskaps- och samarbetsförmåga, samt ett energiskt och ansvarskännande grepp om arbetet. Vi förutsätter utmärkta muntliga och skriftliga kunskaper i svenska.

Vi erbjuder dig ett intressant arbete, en positiv arbetsmiljö samt stöd och utbildning. I ditt arbete får du möjlighet att utnyttja dina starka sidor exempelvis i gymnastik, skapande arbete, naturen, kreativ verksamhet, musik, teater och mediakompetens.

Den som valts till uppdraget ska förete ett sådant utdrag ur straffregistret som krävs av personer som arbetar med barn.

Skicka in din ansökan till oss, vi vill gärna höra mer om dig!

Pilke päiväkodit Oy är ett växande företag som mångsidigt betjänar finländska barnfamiljer. Vi erbjuder småbarnspedagogik, förskoleundervisning, eftermiddagsverksamhet inom den grundläggande utbildningen, barnavårdstjänster samt familjetjänster inom socialvården. Den viktigaste målsättningen för Pilke päiväkodit är att erbjuda barnen en bra dag - varje dag. Vi pilkeiter uppgår redan till fler än 2500. Kom med i vårt växande team för att utföra högklassigt fostringsarbete och utveckla skolelevernas eftermiddagsverksamhet!

Pilke päiväkodit Oy

Pilkkeellä lasten oppimista ja kasvua tuetaan ja luodaan aktiivisuudella, ammatillisuudella, pedagogisella osaamisella, lapsen osallisuudesta huolehtimisella, muokkautuvilla oppimisympäristöillä sekä kannustavalla ja motivoivalla ilmapiirillä. Me olemme Suomen suurin yksityinen päiväkotiketju ja päiväkodeissamme, esikouluissamme ja iltapäiväkerhoissamme työskentelee yli 2 500 pilkeläistä ammattilaista ympäri Suomea.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/ansvarig-ledare-for-eftermiddagsverksamhet-staffansby-helsingfors/m5wzx1