Perheohjaaja (vakituinen ja määräaikainen), Niitt, Humana Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2024
  • Hae viimeistään 20.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei lastensuojelun ammattilainen, tervetuloa Humanan Avopalveluihin Niittypolun perhekuntoutukseen Nummelaan!

Etsimme myös tuntityöntekijöitä monipuolisiin kotiin vietäviin palveluihin Espoon alueelle!

Millaista työtä me teemme?

Perheohjaajan toimi sijoittuu pääsääntöisesti Humanan Avopalveluiden Niittypolun perhekuntoutusyksikköön, joka sijaitsee Nummelassa. Meillä työtä tehdään vaihtelevina vuorokauden aikoina kaksivuorotyönä. Käytössä on autonominen työvuorosuunnittelu, jonka vuoksi pystyt itse hyvin vaikuttamaan työvuorojen asettumiseen. Edellytämme kuitenkin työskentelyä myös ilta-aikaan.

Etsimme yhtä vakituista perheohjaajaa ja yhtä perheohjaajaa perhevapaan sijaisuuteen, joka alkaa kesällä 2024 ja kestää 9 kuukautta.

Haemme jatkuvasti joukkoomme myös tuntityöntekijöitä!

Niittypolku (https://www.humana.fi/niittypolku/) on kuusipaikkainen perhekuntoutusyksikkö Nummelassa. Asiakaskuntamme koostuu 0-17 vuotiaista lapsista sekä heidän perheistään.

Tiimissämme työskentelee sosiaalityöntekijä, perheterapeutti, ratsastusterapeutti sekä joukko eri koulutustaustan omaavia perheohjaajia. Työskentelemme tiiviisti työryhmänä perheiden ja lasten hyväksi yhdessä asiakasperheidemme kanssa. Toimintamme on vahvasti tavoitteellista, kuntouttavaa ja selkeästi muutokseen tähtäävää työtä. Työ on monipuolista ja haastavaa asiantuntijatyötä, jota toteutetaan yhdessä oman tiimin kanssa, omalla persoonalla, omia vahvuuksia hyödyntäen.

Perhekuntoutustyön lisäksi tehtävään sisältyy myös kotiin vietäviä palveluita, kuten ammatillista tukihenkilötyötä ja tapaamispalveluita työntekijän mielenkiinnon ja koulutustaustan mukaan.

Lue lisää Humanassa työskentelystä täältä! (https://www.humana.fi/tietoa-humanasta/hyvinvaikuttajat/)

Mitä odotamme sinulta

Odotamme sinulta joko sosiaali- tai terveysalan ammattikorkeakoulututkintoa, kuten sosionomi tai yhteisöpedagogi tai lähihoitajan tutkintoa. Muokkaamme toimenkuvaa koulutuksen ja kokemuksen mukaisella tavalla.

On hienoa, jos olet jo kerännyt kokemusta lastensuojelutyöstä ja sinulle on luontainen kyky heittäytyä muuttuviin tilanteisiin. Työssä menestyminen vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja ja kokemusta erilaisten perheiden kanssa työskentelystä sekä asiallista asennetta.

Menestyt työssäsi, jos olet rohkea, sitoutunut ja ammatillinen. Arvostamme sekä kykyä itsenäiseen, tavoitteelliseen työskentelyyn että kykyä työskennellä osana tiimiä, jossa henkilöstöllä on erilaisia työhön sisältyviä rooleja. Reipas ja ratkaisukeskeinen työote auttaa sinua vauhdikkaassa työssä, jossa mikään työpäivä ei ole samanlainen. Ongelmien sijaan näet mahdollisuuksia ja olet valmis tekemään sinnikkäästi työtä muutosten saavuttamiseksi.

Rikostaustaote tulee esittää työsuhteen alkaessa alaikäisten kanssa työskentelyä varten.

Tarjoamme sinulle

- Vahvan ja ammattitaitoisen työtiimin

- Esimiehen läsnäolon ja tuen jokapäiväisessä työssä

- Työnohjauksen

- Vapautta työn suunnitteluun ja kehittämiseen

- Vastuuta ja haasteita

- Lounasedun

- Kattavan kulttuuri- ja liikuntaedun

- Pyöräedun

Lue lisää Humanan eduista täältä! (https://ura.humana.fi/pages/miksi-hyvinvaikuttajaksi-humanaan)

Palkkaus

Palkkaus yksityisen sosiaalialan TES mukaan. Palkan määräytymiseen vaikuttaa työntekijän koulutus, osaaminen sekä tehtäväkohtaiset työtehtävät. Ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneen palkka on 2600-3100 /kk ja Valviraan rekisteröityneen lähihoitajan palkka on 2300-2700/kk.

Seuraavaksi haluaisimme kuulla sinusta!

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi viimeistään 20.5.2024. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Huomaathan, ettemme huomioi sähköpostitse tulleita hakemuksia. Laitathan siis hakemuksen rekrytointijärjestelmämme kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiiminjohtaja Jonna Wejberg puh. 0505018020, jonna.wejberg@humana.fi.

Humana on johtava pohjoismainen sosiaalialan toimija, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 3 600. Autamme ja tuemme 7 500 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja tätä visiota toteutamme hyvinvaikuttamalla ihmisiin ja yhteiskuntaan (https://www.humana.fi/tietoa-humanasta/hyvinvaikuttajat/).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.humana.fi/jobs/4175248-perheohjaaja-vakituinen-ja-maaraaikainen-niittypolun-perhekuntoutusyksikko