Rakennustyöntekijä Hämeenlinnaan, kesätyö, Hämeen, Bolt.Works Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2024
  • Hae viimeistään 15.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme Hämeenlinnan alueelle kesäsesonkiin rakennustyöntekijöitä erilaisiin rakennustyömaiden tehtäviin. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin, ja viikonloput ovat vapaita.

Me Boltilla tarjoamme kesätyöntekijöillemme kannustavan Bonusjärjestelmän, työterveyshuollon heti ensimmäisestä päivästä, sekä kannustavan työilmapiirin.

Rakennustyöntekijällä on mahdollisuus päästä tekemään erilaisia työtehtäviä työmailla. Työtehtävät voivat vaihdella hieman kohteesta riippuen, joten kerro meille osaamisestasi, niin löydetään sinulle yhdessä sopivimmat kohteet. Sinulla pysyy työkalut hyppysissäsi, ja tartut toimeen reippaalla asenteella.

Työtä on tarjolla keikkaluonteisesti, ja keikkojen pituudet riippuvat asiakkaiden tarpeista!

Hakijalta odotamme jo kokemusta rakennusalalta, ja voit olla esimerkiksi alan opiskelija. Olet halukas oppimaan uutta, ja olet innokas tekemään töitä. Vaadimme voimassa olevan työturvallisuuskortin, ja muut työelämän kortit katsomme eduksesi. Hakijalta odotamme 18-vuoden ikää.

Oma auto katsotaan eduksesi, sillä se helpottaa työmaille kulkemista. Auto ei ole kuitenkaan välttämätön.

Jos tunnistit itsesi yllä olevasta tekstistä, hae paikkaa pian. Käsittelemme kesätyöhakemuksia jo hakuaikana, ja täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja arkisin 8-16:
Ella Järvenpää, ella.jarvenpaa@bolt.works
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://q.bolt.works/application.html?advertId=1349164