Polttoleikkaaja Seinäjoelle, Barona Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2024
  • Hae viimeistään 19.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme nyt polttoleikkaajaa asiakkaallemme Seinäjoen alueelle! Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Etsimme nyt asiakkaalle Seinäjoelle ammattitaitoista ja säänkestävää polttoleikkaajaa! Toivomme hakijoilta aiempaa kokemusta metallialalta ja mielellään polttoleikkaustaustaa. Polttoleikkaajan työssä tarvitset hyvän asenteen lisäksi taitavia käsiä.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulta löytyy:

-vankkaa perusammattitaitoa, luotettavuutta ja motivoitunutta asennetta
   -innokasta asennetta ja tehokasta työotetta
   -kokemus polttoleikkaajan tehtävistä katsotaan eduksi
   -työturvallisuuden merkityksen ymmärrystä

Tarjoamme sinulle:

-Kilpailukykyisen palkkauksen
   -Innostavan työilmapiirin
   -Ihanteelliset työajat

Rekrytointia hoitaa Barona ja työt alkavat heti sopiva henkilön löydyttyä. Valittu henkilö työllistyy Barona Teollisuus Oy:lle määräaikaiseen työsuhteeseen. Hyvin työstään suoriutuvalla voi olla mahdollisuus työllistyä myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen!

Lisätietoja tehtävästä antaa Taavi Rantala Baronalta numerosta +358 50 478 7748 tai sähköpostitse osoitteesta taavi.rantala@barona.fi.

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti - tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/6630b9f091c756001d3f2f3b