Sales Manager, Gasum Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2024
  • Hae viimeistään 19.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kaasun liikennekäytön markkinat laajenevat vauhdilla Pohjoismaissa. Gasumilla on nykyisin noin sadan kaasutankkausaseman verkosto Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Tämän verkoston toiminta ja ylläpito perustuu tiiviille yhteistyölle kumppanien ja eri alojen asiantuntijoiden kanssa. Kaasutankkausasemien teknologiaa ja toimintamalleja kehitetään kiinnittäen erityistä huomiota turvallisuuteen. Yhdessä kumppaniemme kanssa edistämme kehitystä kohti hiilineutraalia tulevaisuutta.

Etsimme Sales Manageria Espooseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Puhtaamman logistiikan kysyntä kasvaa raskaassa liikenteessä kiihtyvällä vauhdilla, jonka vuoksi tarvitsemme nyt vahvistusta myyntitiimiimme. Sales Managerina pääset osaksi Suomen liikenne-tiimiä, joka vastaa liikenteen osalta myynnistä, asiakaspalvelusta, uusien tankkausasemapaikkojen hankinnasta sekä liiketoiminnan kehityksestä. Tiimimme koostuu myynnin ja liiketoiminnan ammattilaisista.

Sales Managerin pääasialliset vastuualueet

Tehtävässäsi vastaat paineistetun (CBG) ja nesteytetyn (LBG) biokaasun myynnistä kuljetusyrityksille. Vastaat nimetyistä omista asiakkaistasi ja uusasiakashankinnasta. Pääasiakassegmenttisi on pienemmät kuljetusyritykset. Vastuullasi on itsenäinen tiedonhankinta ja toimijakartoitus. Työssäsi otat aktiivisesti ensikontaktia tunnistettuihin potentiaalisiin asiakkaisiin ja arvioit heidän mahdollisuuksiaan liittyä meidän asiakkaiksemme. Vastuullasi on valmistella itsenäisesti tarjouksia asiakkaille ja osallistua neuvotteluihin.

Asiakashankinnan lisäksi tehtäviisi kuuluu sopimusdokumenttien laatimista. Osana työtäsi osallistut myös tarpeen mukaan erilaisiin projekteihin.

Tehtävä edellyttää valmiutta matkustaa säännöllisesti lähes viikoittain pääosin Suomessa.

Mitä odotamme sinulta?

- Vähintään muutaman vuoden aiempaa kokemusta myyntitehtävistä
 - Intohimoa myyntiin ja kunnianhimoista tavoitetta kehittyä
 - Hyvät viestintätaidot ja asiakaslähtöinen asenne
 - Aktiivista otetta asiakashankintaan
 - Vahva kiinnostus logistiikka-alaan ja ympäristöasioihin
 - Kyky ymmärtää uusia tuotteita ja hallita pitkiä myyntiprosesseja
 - Kyky verkostoitua ja rakentaa hyviä suhteita
 - Kyky omaksua ja käyttää erilaisia sähköisiä järjestelmiä
 - Hyvä suomen ja englannin kielen osaaminen

Tässä roolissa pääset myös kasvamaan ja kehittymään organisaation sisällä. Logistiikka- tai ajoneuvoalan tuntemus auttaa tehtävässä suoriutumisessa ja katsotaan hakijalle eduksi.

Tarjoamme sinulle:

- Mielekkään työn pohjoismaisessa työympäristössä sekä näkymän tulevaisuuden energia- ja ympäristötoimialaan
 - Mahdollisuuden kasvaa roolissasi myynnin osaajana
 - Kehittymismahdollisuuksia vastuullisessa ja uudistuvassa yrityksessämme
 - Inspiroivan ja modernin työympäristön sekä kannustavan tiimin tueksesi
 - Joustavan työajan yhdistäen etä- ja lähityötä
 - Kattavat työsuhde-edut, lue lisää: https://www.gasum.com/fi/gasum...

Eettinen toimintatapamme kattaa sekä ihmiset ja ympäristön.

Haluatko liittyä joukkoomme rakentamaan puhtaampaa huomista?

Odotamme innolla hakemustasi! Luemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 19.5.2024 mennessä. Liitä mukaan hakukirjeesi, CV:si sekä palkkatoiveesi.

Jäikö joku mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä antaa tiimin esihenkilö Juho Kurra, Head of Business, Traffic Finland. Tavoitat Juhon parhaiten puhelimitse keskiviikkona 8.5. klo 9-11 tai perjantaina 10.5. klo 13-15 numerosta 040 161 2351.

Tutustu yhtiöömme.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://emp.jobylon.com/applications/jobs/235258/create/?utm_source=molfi&utm_medium=promotionserializer