Laiturien valmistajia, Click Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2024
  • Hae viimeistään 19.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Meidät tunnetaan korkeasta työntekijä- ja asiakastyytyväisyydestä. Tarjoamme mm. henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät kotisivuiltamme, osoitteesta www.click-hp.fi

Etsimme LAITURIEN VALMISTAJIA määräaikaiseen työsuhteeseen Vehmaalle ja projektin arvioitu kesto on 2-3kk. Viihtyessäsi ja menestyessäsi tehtävässä sinulla on mahdollisuus jatkaa pitkäaikaisempaan työsuhteeseen. Asiakasyrityksemme on erikoistunut valmistamaan laadukkaita ja yksilöllisesti suunniteltuja laitureita asiakkailleen ympäri Suomen. Heidän tiimiin tarvitaan vahvistusta reippaista ja toimeen tarttuvista henkilöistä!

Työtehtäviisi kuuluu betonilaitureiden valmistaminen ja siihen liittyvät avustavat tehtävät kuten betonointi, raudoitus sekä verkkojen asentaminen paikoilleen ja jälkityöt. Asiakasyrityksemme valmistaa myös puulaitureita, joten osallistut mahdollisesti myös näiden valmistukseen. Töitä tehdään normaalisti ma-pe ja 37,5h/viikko. Kuuntelemme palkkatoiveita, joten lisääthän toiveesi hakemuksen yhteyteen.

Mitä toivomme sinulta?
- Aikaisempi kokemus esim. rakennusalalta, betonin kanssa työskentelystä tai käsillä tekemisestä on eduksi tehtävässä menestymisen kannalta. Emme kuitenkaan odota sinulla olevan edellä mainittua aikaisempaa kokemusta, sillä tärkeintä on halu oppia ja siksi asiakasyrityksemme haluaakin perehdyttää sinut tehtävään, joten hae rohkeasti!
- Tärkeintä on hyvä fyysinen kunto, kyky sitoutua työhön, halu tehdä töitä, halu oppia uusia asioita sekä reipas ja toimeen tarttuva työskentelyote.
- Työpaikan sijainnin vuoksi toivomme sinulta oman ajoneuvon käyttömahdollisuutta, jotta kulkeminen työpaikan ja kodin välillä sujuu mahdollisimman saumattomasti.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä tai erikseen sovittaessa. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Hakulomakelinkki: www.click-hp.fi/hakemus/19778

Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8-17.

Hae työpaikkaa osoitteesta