Hoitoalan ammattilaisia monipuolisiin kotihoidon, Aarni Henkilöstö Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2024
  • Hae viimeistään 28.5.2024
  • Palkkaus: 17-22€/t
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei lähi- tai sairaanhoitaja, tule tekemään tärkeää työtä kotihoidon parissa!

Asiakkaamme Koti-Medi tarjoaa innostavan työympäristön, jossa työntekijät voivat kukoistaa ja kasvaa ammatillisesti. Tule osaksi tiimiä, joka keskittyy tarjoamaan luotettavaa ja kokonaisvaltaista kotihoitoa Espoossa. Koti-Medin ammattitaitoinen henkilökunta takaa turvallisen ja luotettavan hoidon kotiympäristössä, jossa välitetään arvostavasti jokaista asiakasta. Koti-Medi on tarjoaa työntekijöilleen inspiroivan ja tukevan työympäristön, jossa työntekijällä on hyvät vaikutusmahdollisuudet työhön, sekä halutessaan mahdollisuus kouluttautua ja lisätä vastuuta työssään kokemuksensa mukaan. Liity monikulttuuriseen tiimiin ja tule tekemään laadukasta ja välittävää hoitoa kotihoidon asiakkaille!

Haemme nyt korkealaatuiseen kotihoidon palveluihin erikoistuneelle asiakasyrityksellemme, Koti-Medi Oy:lle lähi- ja sairaanhoitajia kotihoidon tehtäviin Espooseen. Työvuorot sijoittuvat kolmeen vuoroon, klo 7-22 välille. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Työt on mahdollista aloittaa heti kun Sinulle sopii.

Tarjoamme Sinulle:

-
Hyvän palkan: lähihoitajat 17-19 e/h (kokemuksesta riippuen) + lomakorvaus 9% + vuorolisät. Sairaanhoitajat 20-23 e/h (kokemuksesta riippuen) + lomakorvaus 9% + vuorolisät

-
Käyttöautoetumahdollisuuden

- Hyvät mahdollisuudet vaikuttaa työvuorosuunnitteluun

- Koulutusmahdollisuudet

- Etenemismahdollisuudet uralla

Toivomme Sinulta:

- asiakaslähtöistä ja palveluhenkistä työotetta

- lähi- tai sairaanhoitajan koulutusta

- suomen kielen taitoa, B1

- ajokorttia (oman auton käyttömahdollisuus on plussaa)

- suoritettuja lääkelupia (mikäli lääkelupasi eivät ole voimassa, koulutamme nämä sinulle)

Hae helposti, tehtävät täytetään pian!

Hakeminen tehtävään on nopeaa ja vaivatonta, joten jätä hakemuksesi vastaamalla vain muutamaan kysymykseen hakemuslinkin kautta. Voit jättää myös vain yhteystietosi meille chatin kautta, niin olemme sinuun yhteydessä. Valitsemme työntekijät tehtävään sopivien löytyessä ja aloitusmahdollisuus on jo toukokuussa, joten laitathan hakemuksesi meille pian! Valitut työntekijät työllistyvät suoraan Koti-Medi Oy:n työntekijöiksi.

Haluaisitko kysyä jotain? Lisätietoja tehtävästä antaa Veera Björkman, 0408205994, veera.bjorkman@aarnihenkilosto.fi.

Aarni Henkilöstö toimii yhteistyössä Suomen kiinnostavimpien sosiaali- ja terveyspalvelun tuottajien kanssa ja meillä on mitatusti hyvä olla töissä. Tärkein mittarimme on työntekijöidemme tyytyväisyys ja tästä haluamme pitää kiinni sinunkin kohdallasi. Oletko Sinä seuraava aarnilainen?

Haluatko kuulla ensimmäisenä sote-alan kiinnostavimmista työpaikoista? Seuraa meitä myös Facebookissa (https://www.facebook.com/aarnihenkilosto), Instagramissa (https://www.instagram.com/aarnihenkilosto/?hl=fi) ja TikTokissa (https://www.tiktok.com/@aarnihenkilosto) (@aarnihenkilosto)!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.aarnihenkilosto.fi/jobs/4299992-hoitoalan-ammattilaisia-monipuolisiin-kotihoidon-tehtaviin