Hotellinjohtaja, Nova Skyland Hotel, Rovaniemi, Bolt.Works Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2024
  • Hae viimeistään 9.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Asiakkaamme Nova Skylandissa työskentelet napapiirillä omassa rauhassa, mutta lähellä palveluja. Läheltä löydät Joulupukin Pajakylän putiikit sekä Joulupukin vastaanoton ja hänen postikonttorinsa.

Nova Skyland Hotel palvelee aamusta iltamyöhään. Pääset herkuttelemaan ainutlaatuisilla moderneilla lappilaisilla mauilla.

Haemme ammattitaitoista ja matkailun sykkeeseen tottunutta HOTELLINJOHTAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työnkuvaus:
Hotellinjohtajana (Hotel Managerina) toimit avainroolissa ohjatessasi vastuuhenkilöitä ja tiimiä tuottamaan asiakkaan odotukset ylittävää palvelua. Työn on vahvasti yhteistyötä muiden hotellin työntekijöiden kanssa ja vaatimuksena ovat erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Asenteeltaan hotellinjohtaja on järjestelmällinen, suunnitelmallinen sekä huolehtii tiiminsä hyvinvoinnista.

Vastuut:
Hotellipalveluiden henkilöstöjohtamisesta. Johdat tiimiäsi määriteltyjen tavoitteiden, toimintaohjeiden mukaisesti ja päätät henkilöresursseista sekä osallistut myös rekrytointeihin, jaat roolit ja vastuut ja vastaat oman tiimisi osaamisen kehittämisestä.

Muu osaaminen:
Sinulla tulee olla yrittäjämäinen asenne työtä kohtaan ja tunnet matkailumaailman peruspilarit hyvin. Hyvät it-taidot sekä erilaisten sähköisten työvälineet tulevat olla hallussa. Vaadimme työhön suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista. Hyvä kokonaisuuksien hallinta, tilanneherkkyys ja kyky toimia nopeasti muuttuvissa tilanteissa, luovat edellytykset menestyä tässä tehtävässä.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen sopimuspalkan sekä tarvittaessa autamme asunnon hankinnassa alueelta jos muutat muualta. Väliaikainen majoitus löytyy myös asiakkaalta tarvittaessa.

Työt sopimuksen mukaan kesän/alkusyksyn aikana aikana. Työ on täysiaikainen 37,5 tuntia / viikko ja työajat sijoittuvat aamuihin sekä sinulla tulee olla myös valmius työskennellä iltaisin.

Nova Skyland Hotellin vauhdikkaassa tiimissä saat olla monessa mukana ja antaa iloisen persoonasi näkyä, sillä asiakkaamme tulevat ympäri maailmaa. Näin ollen englannin kielen taito on pakollinen.

Tartu tuumasta toimeen heti näillä näppäimillä ja laita hakemusta tulemaan pian, koska täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Liitä mukaan myös CV:si ja palkkatoiveesi.

Lisätiedot:
Mari Lahtinen
mari.lahtinen@bolt.works
p. 050 4018 134
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://q.bolt.works/application.html?advertId=1345102