Elintarviketyöntekijä kesätyö, Helsinki, Aaltovoima Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2024
  • Hae viimeistään 29.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
AALTOVOIMA - TÖIHIN AALLON VOIMALLA

Etsimme asiakasyrityksellemme vastuuntuntoisia elintarviketyöntekijöitä kesäksi itä-Helsinkiin. Työtehtäviin kuuluu erilaisten välipalatuotteiden, kuten kolmioleipien, salaattien ja wrappien valmistus tiimityönä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta tärkeintä on kuitenkin asenne ja motivaatio, sillä tehtävään opetetaan perusteellisesti.

Työtä on tarjolla osa-aikaisesti lauantaisin aamuvuorossa, joten työ sopii hyvin lisätyönä toisen työn/opintojen rinnalle. Eduksi katsomme hygieniapassin ja työkielenä on suomi ja/tai englanti. Palkkauksessa noudatamme MaRan työehtosopimusta ja palkkaan vaikuttaa aikaisempi kokemus ja osaaminen. Tarjoamme mukavan viikonloppulopputyön rennossa työyhteisössä!

Nappaa itsellesi kesätyö kivassa porukassa täyttämällä hakemuslomake oheisen linkin kautta! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat sopivan henkilön löydyttyä.

Aaltovoima Oy on moderni rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys.

Perusta toiminnallamme on luotettavuus ja joustavuus. Keskeisimpiä arvojamme ovat työntekijöiden viihtyvyys ja positiivisen ilmapiirin vaaliminen työyhteisössä. Jokainen työntekijä ja asiakas on meille tärkeä.

Henkilöstöllämme on yhteensä kymmenien vuosien kokemus rakentamisen, logistiikan, teollisuuden ja palvelualojen rekrytoinneista henkilöstövuokrausalalla. Palveluitamme ovat henkilöstövuokrauksen ohella joustorekrytointi, urakat, suorarekrytointi ja ulkoistus.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://aaltovoima.likeit.fi/apply/5978581