Lisätyötä kuljettajana Helsingissä (C-kortti), Duolog Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2024
  • Hae viimeistään 29.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme kuorma-autonkuljettajaa keikkatyöhön tuurauksiin. Vuoroja on silloin tällöin, noin 4 vuoroa/kk eli työ sopii lisätyöksi tai vaikka opintojen ohelle. Työvuorot vaihtelevat klo 7-15 ja klo 10-18 päivävuoroihin.

Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa sillä tyhjennät mm. vaatekeräyslaatikoita tai vedät 100-200 kg painoisia rullakoita, joita siirrellään rullakkokoukuilla.

Auto sijaitsee Roihupellossa Helsingissä.

Sinulla on voimassaoleva C-ajokortti, digikortti ja ammattipätevyys. Olet ajanut kuorma-autoa jonkin verran Helsingissä ja pk-seudulla ja fyysinen työ ei ole sinulle este. Puhut sujuvasti suomea, jotta asiakaspalvelu sujuu ja olet omatoiminen ja tekevä tyyppi luonteeltasi.

Mikäli tunnistat itsesi kuvauksesta, hae tehtävään heti, sillä täytämme paikan sopivan hakijan löydyttyä!

Duolog Oy on erikoistunut rekrytoimaan henkilöstöä erilaisiin logistiikan ja tuotannon tehtäviin valtakunnallisesti. Palkkaamme henkilöstöä tilapäisiin ja pysyviin tarpeisiin. Etsimme jatkuvasti ammattikuljettajia, varasto- ja terminaalihenkilöstöä, kiinteistöhuollon työntekijöitä, hyllyttäjiä sekä tuotannon työntekijöitä. Olemme luotettava, vakavarainen ja kasvussa oleva kotimainen yritys, siksi myös turvallinen työnantaja ja yhteistyökumppani.

Tutustu meihin www.duolog.fi ja liity Duologin satojen tyytyväisten työntekijöiden joukkoon. Työntekijöidemme uratarinoita löydät täältä: https://duolog.fi/tyonhakija/

#kuljetusala, #jakelu, #c-kortti, #logistiikka, #kuljettaja
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://jobs.duolog.fi/jobs/4263328-lisatyota-kuljettajana-helsingissa-c-kortti/710500f0-ee4a-42f7-af30-a99f42396d85