Ravintolan vuoropäällikkö, MYVON Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2024
  • Hae viimeistään 15.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Ravintolan vuoropäällikön vastuualueet ja tehtävät:
- ravintolassa järjestettävien tilaisuuksien operatiivinen johtaminen
- vastaavana hoitajana ja ravintolan esimiehenä toimiminen omien työvuorojensa aikana
- osallistuminen ravintolatoiminnan osalta laskutukseen ja muihin prosesseihin
- aktiivinen osallistuminen tarjoilutyöhön ja muuhun suorittavaan työhön ravintolassa omien työvuorojensa aikana
- huonepalveluprosessien organisointi
- tuotevalikoiman suunnitteluun osallistuminen
- ravintolatoiminnan ja -tuotteiden laadunvalvonta
- toiminnan jatkuvaan kehittämiseen osallistuminen
- muun ravintolan henkilökunnan perehdytykseen osallistuminen
-vaatimuksena asiakaspalveluhenkisyys ja sujuva englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito
-arvostamme aiempaa työkokemusta ravintolan esimiestehtävistä
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:rekry@theranch.fi